"Голата" равносметка на Николета Лозанова

Тв водещата избра да е на топло по Нова година
3 яну 2017 13:14, Петя Славова
44
"Голата" равносметка на Николета Лозанова
Снимка: Instagram

Николета Лозанова реши да се раздели с отминалата 2016 г. на топло и екзотично място. Телевизионната водеща избра Малдивите, за да изкара новогодишната си ваканция в компанията на своята дъщеря. Според слухове там тя е била и с Николай Михайлов.

Брюнетката не спря да публикува фотоси в Instagram. Без дрехи и задръжки, Николета показа изваяното си тяло, а една от снимките бе придружена и с нейната равносметка за отминалата година.

"Знам, че много от вас изпращат трудна, трагична и тежка година, но моята 2016-а бе поредната вълшебна, успешна и емоционална година в живота ми! Дали защото умея да преобразувам хорската злоба и ненавист към мен в щастие, или защото Бог ме обича, но мога да ви кажа само едно... 29 години се засилвах, а през 2017-а ще триумфирам бляскаво и исторически!!!", написа Николета.

Вижте я на Малдивите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Бил съм на Малдивите, повярвайте голяма скука е. Няма къде да се напиеш, защото местните са мюсулмани, а островите он инклузив са толкова малки. Трябва да си на сватбено пътешествие , където да се усамотиш с любимия или да си изперкал от работа , за да тръсиш усамотение и спокойствие. Тази е отишла там само заради постването на снимки, сигурно умира от скука. Дори подозирам че под името Бобо се крие същата персона. Истински щастливите хора не пишат постове във мрежата.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не й завиждаме. Ауспухът й е гъргорел като карбуратор на стара Жигула!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за това същество.Просто и невежо НЕДОРАЗУМЕНИЕ на медийте!Къде си "плаща" не ни интересува.Натрупа силикон и евтина слава,а отдавна роди дъщеря!Би трябвало да се замисли вече за някои неща,но....Проста е жената,жалко за дъщеричката....С такива родители!И двамата- ***!
18
0
 
9
 
! Отговори
орк преди 7 години
като е на почивка с дъщеря си, малката ли и прави голите снимки?
17
0
 
8
 
! Отговори
boby преди 7 години
До Малкия Скромен ИванНали, и аз точно това си помислих като видях снимката. Не ги разбирам жените дето се натъпкват със силикон...
16
0
 
12
 
! Отговори
me преди 7 години
Каква ли е цената на всичко това ?
15
0
 
21
 
! Отговори
Малкия Скромен Иван преди 7 години
Ей колко грозно седят изкуствените цuцu.
14
0
 
23
 
! Отговори
Познавач преди 7 години
Не е кой знае какво постижение това, да иде на Малдивите пълна като краставица. Аз обаче познавам невзрачни на пръв поглед женици, дето и по Малдивите и по други тропици ходиха, без дори една свирчица да им струва, тия Николети с техните минeти могат само записки да си водят пред такива майсторки на междуполовите отношения!
13
11
 
0
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
До АнонименАко погледнеш профила ѝ ще разбереш, че журналята подбират само скандалните снимки. Има страшно много снимки на Никол от ваканцията им. Не бъди като кон с капаци, какво ти сервира медията.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бах тая засилка.....по нанадолнището по пътя към забвението и старостта.
11
0
 
23
 
! Отговори
fdfd преди 7 години
Ако се зачете човек по внимателно, вижда че това е коментар на ненормален човек. Тоест аз не съм като вас със тежките животи, аз съм специална и богоизбрана. Никой наистина успял, богат и умен човек никога не би написал такова нещо. Още повече че никой не е застрахован от нищо. Това може да напише само изключително комплексиран, глупав и между другото лош човек.
10
0
 
11
 
! Отговори
ВЕЧЕ преди 7 години
ИМА НОВА ПОГОВОРКА:КОЯТО ГО НЯМА В ГЛАВАТА,ГО ИМА В БОМБОЦИТЕ.
9
8
 
6
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Да, защо си ги е правила, ако няма да ги показва? Абсолютно логично е да си ги показва, а не да ги крие! Така си е избрала, така си живее, и като я гледам ама хич не и е зле.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"29 години се засилвах, а през 2017-а ще триумфирам бляскаво и исторически!!!" ... тая да не е тръгнала да се бори с изкуствените си БОМБИ с/у терористите?!
7
4
 
14
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 7 години
Сакам да я поря кат риба и да я пълня кат агни!
6
16
 
4
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
До АнонименА защо да не ги покаже. Нима човек, трябва да се срамува от тялото си, или дъщеря му от това. Тя е успяла да стане известна и е осигурила бъдещето на дъщеря си, напълно я защитавам. Страхотна е.
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая колкото и да се гологъзи, не разбра ли, че вече е стара чанта?
4
36
 
3
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Страхотен модел, майка и жена. Божествен човек. Николета, ти си ходеща богиня по земята.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е нужно да ни занимавате с тази никаквица.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледай от много засилване да не попаднеш поднякой ТИР!