Звездните майки и техните пораснали момчета

Вижте кои известни дами се гордеят с големите си момчета
23
Звездните майки и техните пораснали момчета
Памела Андерсън с големия си син Брендън; Снимка: Instagram

Има няколко майки сред знаменитостите, които са видимо много горди от порасналите си момчета. Сред тях са Мадона, Виктория Бекъм, Памела Андерсън и Лиз Хърли, които най-редовно споделят снимки в социалните мрежи на своите синове - тийнейджъри.

Дизайнрката Виктория често поства свои кадри с най-големия от тримата си сина - 17-годишния Бруклин, който вече може да ѝ бъде кавалер по събития, заменяйки съпруга ѝ Дейвид.

Елизабет Хърли отгледа сина си Деймиън като самотна майка и явно това е една от причините връзката им да е толкова силна и тя редовно да го демонстрира в Instagram.

Другата супер горда майка-орлица сред звездите е Мадона, която миналата година води горчива битка за попечителството на сина си Роко с баща му Гай Ричи, но накрая се примири с желанието на 16-годишното момче да живее в Лондон при татко си и сега всички отново са в отлични отношения.

Големият син на Памела Андерсън и Томи Лий - Брендън пък започва да се превръща в успешен модел за радост на знаменитата блондинка, която също стартира кариерата си в модната индустрия.

Същото важи и за сина на супермодела Синди Крауфорд - Пресли, който вече засне няколко фотоссии за престижни списания и участва в няколко ревюта на топ дизайнери.Джейда Пинкет пък вече проправи пътя за кариера в киното на сина си Джейдън Смит.

Вижте снимките на звездните майки и техните пораснали момчета в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 7 години
До Анонимен 7При вас,евреите,това е нормално!При нас не е!
8
4
 
1
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Да не забравяме, че БПЦ са бизнесмени и за съжаление слушат радио Москва. Греховете ни, ги оставяме на Бог за опрощение. Защото търговците влезнаха в Храма. А вътре са само сребролюбци. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. П.С. без Содомия вече не можеш да си намериш работа.....
7
2
 
13
 
! Отговори
атеист преди 7 години
ммм даааа много болни нещастници има тук!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие не сте наред, писалите по-долу.
5
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До съвременна майкаВ интерес на истината няма нищо лошо в такива сексуални контакти между майка и син ,баща и дъщеря ,брат и сестра ! От какво трябва да се пазим .от забременяване ,от въздействие на наложени стереотипи че такива отношения са лоши ,срамни и са грях пред Бог !Ако започнем да се самоупрекваме - ах какво направих ,защо го направих ,не трябваше да го правя и т.н. ,тогава можем да стигнем и до психиатриата !Затова преди такива контакти първо трябва да се подготвим психически !
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ше да гледаш, като на майка си. Не, като красива майка.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои майки са готини. Ако не момчетата не представят, това е майка ми. Нищо чудно да ги вземат за гаджета.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Що бе, синът на Селин Дион също е хубавец. Да не говорим, че това е единствената снимка, която казва "Майка и пораснал син", а не "Едипов комплекс в картинки"
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И майките на порасналите момчета са готини.