Йоанна Драгнева се пече по бански във Флорида

Певицата не спира да публикува свои снимки в социалните мрежи
10 яну 2017 22:11, Петя Славова
35
Йоанна Драгнева се пече по бански във Флорида
Снимка: Facebook

Докато градусите у нас смразяват улиците на страната, певицата Йоанна Драгнева се съблече по бански сред гларусите във Флорида.

Йоанна публикува на страницата си във Facebook няколко фотоса, които озаглави „Чайките на Key West“.

На снимките се вижда, че тя е на самотен бряг в компанията само на морските птици. В коментарите под снимките хората я поздравяват за хубавата ѝ външност, за доброто ѝ настроение, а други отбелязват, че чайките всъщност са гларуси.

Малко преди тази фотосесия, певицата пусна и други снимки, в които се вижда, че посещава някои интересни туристически обекти из Щатите. Така сред снимките тя е и пред къщата-музей на Хемингуей.

Наскоро Йоанна официално заяви, че се е разделила с доскорошния си възлюбен – актьорът Ненчо Балабанов. Двамата вече бяха прекъснали отношенията си веднъж, но след това отново се събраха.

Малко преди да започне участието си в телевизионното предаване "Пееш или лъжеш", актьорът дори сподели, че Йоанна е жената, с която той би прекарал остатъка от живота си.

По-късно стана ясно, че двамата са отново разделени и вече не мислят да се събират. Все пак и двамата отбелязаха, че запазват добри приятелски отношения.

Миналата година по време на новогодишните празници двамата бяха в Дубай, като дори се заговори, че Йоанна там е получила предложение за брак.

Вижте Йоанна в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Fena преди 7 години
Коя?
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пече се не на самотен плаж а на най обикновен щото не е сезон на затова и отишла сега щото не може си го позволи в активен сезон
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
спонсорът и я снимал
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майка й е кадър в БНТ. Та по тази линия се беше уредила в Бонбон. Който е спонсориран и лансиран от същата тв.В Бонбон пееше и Поли Генова. Йоанна и Поли Генова се оказаха най -големите връзкарки и с яки протекции в БНТ, която продължава и до днес да ги натрапва, въпреки че ни една от двете не става за певица. Естествено с парите на данъкоплатеца. И двете се изредиха да представят БГ на Евровизия, а последно бяха заедно на новогодишната програма .Така стават нещата у нас.
4
3
 
9
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Дай Боже да попее и на моя микро... фон...
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази пък коя е и защо си мислите, че трябва да ни интересува.Такива парцалани под път и над път. За 100 долара лягат и вдигат краката,а за двеста обслужват комплексно.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя тая освен да се съблича и да се крачи друго дали може.Поредната изпаднала чалгаджийка.
1
2
 
15
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Имаш виза, ходиш, нямаш виза четеш клюки по вестници.