Таня Боева – щастливка, обичала си работата

Любовта към работата я подмладявала и помагала за визията й
Обновена: 17 яну 2017 09:56 | 12 яну 2017 16:40, Екип на Dnes.bg
8
Таня Боева – щастливка, обичала си работата
Снимка: Bulgaria ON AIR

За да си истинска звезда, трябва да те познават и извън страната ти, пожела си Таня Боева на именния си ден пред предаването ДНЕС по телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите й родните звезди не са големи, защото много малка част то тях пробиват на световните сцени. А когато това се случи, то е знак, че един изпълнител е популярен. Таня Боева не се чувства звезда и смята, че много нейни колеги се изживяват като такива, макар да не са. Таня Боева се върна назад в годините и разказа какви емоции е преживяла с първия си хит през 1998 година, когато изпява песента "Съдба". 

Кариерата й на голямата сцена обаче започва няколко години преди това - през 1995 година, когато печели "Златният Орфей" за млад изпълнител с песента "Космичен блус".

Определя се като оптимист и вярва в доброто. Певицата споделя, че е късметлийка, защото обича работата си. Това я кара и да се чувства добре и да изглежда перфектно.

През новата година Таня Боева ще продължи да прави нови проекти с послания, защото така музиката й достига  до повече хора. Таня Боева се похвали, че синът й активно спортува. Фен е на бойните изкуства. Има зелен колан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Таня Боева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Хм преди 7 години
и тая се е изуродовала... ба ги у пластичните касапи...
3
0
 
7
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Кроки ;-)
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да ти имам визията
1
2
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
То пък една визия има... :)