Луксозният дом на Роби Уилямс в Бевърли Хилс

Имението на поп звездата струва 10 млн. долара
Обновена: 15 яну 2017 17:30 | 15 яну 2017 17:19, Екип на Tialoto.bg
13
Луксозният дом на Роби Уилямс в Бевърли Хилс
Снимка: variety.com

Хулиганът на британския поп обяви за продан луксозното си имение в Бевърли Хилс, щата Калифорния. 42-годишният певец Роби Уилямс, който е носител на рекордните 18 награди "Брит", е сред най-продаваните изпълнители в света. Роби се радва на успешна кариера и финансово състояние в размер на около 110 млн. долара.

През юли 2002 г. Уилямс купува разкошно имение в Бевърли Хилс. Той получава нотариалния акт от американския музикант и актьор Клинт Блек, плащайки за удоволствието 5,5 млн. долара. От тогава обаче цената му е скочила почти двойно.

Роби поискал първоначално 11 милиона долара за красивия имот, но поради отрицателни реакции на имотния пазар, цената пада с 10%. Към днешна дата чудното здание струва 10 милиона долара.

Какво струва толкова пари?

Триетажното имение на Роби разполага с колосалните 990 кв. м жилищна площ. Постройката е разположена в частен 12-декаров парцел. Освен надземни помещения, луксозната къща си има и огромно подземие.

В общ план този почти декар разкош разполага със 7 спални, 11 бани, вълнуващо фоайе, няколко всекидневни, гигантска кухня, ежедневна и официална трапезарии, гардеробна, спа център, фитнес в мазето.

На тавана пък има любопитна стая за купони и приятелски събирания. В задния двор чака басейн с кристална вода, водопад с изкуствени скали, кът за бира-скара и купища растителност. Имението разполага с 3 гаража.

Малкият замък на поп певеца трудно би могъл да бъде категоризиран в коя да е стилова рамка. Той е еклектичен, разнообразен, естетически премерен. Общо взето миш-маш от британски традиционни архитектурни похвати и разни комерсиални от съвремието ни. Имението се радва и на средиземноморски стилови елементи. Колкото до интериора, той не следва еднообразието, което обикновено се забелязва в къщите на знаменитостите.

Покажи ми къде живееш, за да ти кажа какъв си.

В този ред на мисли богатата творческа душевност на Роби Уилямс лесно може да бъде усетена в дома му. Всяка стая разказва своя история. Общото между тях са може би уюта, топлината и спокойствието.

Разгледайте имението на Роби Уилямс в галерията на Тialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: домимениеРоби Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименхахахахахахахахаха този и най-великият концерт? Това посредствено момченце да не е Фреди Меркюри или Майкъл Джаксън!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме въодушевяват разни палати. Човек може да бъде само в една стая. Човешката ненаситност е взела голям връх в цял свят.
8
0
 
1
 
! Отговори
Hippster преди 7 години
До анонимен 1 : Мислиш, че Роби е препарирал щото не си бил на Woodstock през 1969 г. Тогава Хендрикс и Сантана са препарирали повече от 400 000 души публика :-)
7
0
 
4
 
! Отговори
Агностик преди 7 години
Роби и палатите на себеподобните им са ни ясни. Всеки път едно и също : 11, 15 спални 30 бани и куп излишно и безсмислено пространство подчинено на човешката ненаситност и глупост. ( Екзюпери го е разказал в Малкият принц / Наистина идете и снимайте нелуксозния дом на двете жени които умряха от студ и глад. Нещо по-истинско и вълнуващо.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
haresva mi
5
1
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До 1И понеже ти си присъствал на неговия концерт еди кога си го прави най-великият на всички времена ли?
4
4
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
Общо взето този лукс е гипсокартно , пвц дограма и некоя и друга лампа.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2 Аааа..това че не можеш да си припомниш нито една голяма песен на Роби Уилямс, не е мой проблем, както и на уважаемите съфорумци, а само твой!
2
8
 
0
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До АнонименВелик велик, колко да е велик, не мога да си припомня нито една негова песен.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-великият концерт в света за всички времена беше неговия през 2003-та в Knebworth!120 000 души ги припарира от въодушевление. Остави ни и нас зрителите в захлас с двучасовото си шоу!Голям! Просто Голям!