Емануела: Димитър Динев ме биеше!

Фолкдивата пак разказа за тормоза от бившия си
16 яну 2017 17:00, Александър Попов
71
Емануела: Димитър Динев ме биеше!
Снимка: Facebook

Емануела предприе медийна атака срещу бащата на второто си дете Димитър Динев. Явно на фолкпевицата не ѝ върви с мъжете, тъй като след всяка връзка напада бившите си.

"Имаше период, в който се чувствах потисната, грозна, слаба. Когато обичах Димитър, там беше много голяма любов, той ме потискаше, смазваше ме. Чувствах се глуповата, не се чувствах силна. Постоянно ми говореше, че съм грозна, че за нищо не ставам, това го търпях две години, но накрая, когато започна да ми изневерява, беше върхът. Обичах този мъж повече от всичко на света, но когато забременях, започна да се държи лошо“, заяви Емануела пред Нова тв.

Тя твърди, че в периода, когато били заедно, Димитър Динев (наследник на бизнесмена Динко Динев – б. а.) нямал работа, а баща му допълнително му създавал комплекси.

"Започна да си изкарва всичко на мен, толкова се радвах, че съм бременна и в редките случаи, когато ме тормозеше, получавах контракции и притичвах до лекарите. Бях жертва на психически тормоз, докато бях бременна. Имало е случаи, в които ме е блъскал и удрял в шкафовете, докато бях бременна, но не ме е бил. Вдигаше ми скандали, че баща му е спрял парите. На него му помагаше брат му, дори той ми плати раждането. С Динко Динев не съм говорила никога. Той ме подминаваше на улицата, как да отида при него", разкрива фолк изпълнителката.

Тя допълва, че бащата на детето ѝ не идва да го вижда в определеното време и не се грижи за наследника си.

Вижте още за Емануела в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ЕмануелаДимитър Динев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
3
 
! Отговори
гп преди 7 години
Според мен Емануела е може би една от най-умните певици и известни личности. Нейната съкровена мечта е да има семейство и винаги е искала това. Според мен тя радко си позволява да се влюби и да даде шанс на някой мъж и когато най-после си е дала сърцето и дори е родила дете от него, той се оказва голямо разочарование - глезльо с богати родители, само му вижте физиономията. А поведението му и това на родителите му в момента е показателно, че тя казва истината. Те не се интересуват от детето.
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е тази ? Аз знам за две Емануели. Една, героиня от еротичен филм,който беше голям хит в началото на демокрацията.Съседа който и беше голям фен,кръсти кучето си на нея.За съжаление и двете Емануели вече не са между живите.
41
2
 
4
 
! Отговори
Ралф? преди 7 години
Долна чалгаджийка, ама жената е родила ТРИ деца на България, така че тя е и МАЙКА! Хайде нека бъдем по-добри и човечни... Всякя жена търси закрила за децата си, и не всеки може да бъде професор, хора има всякакви...
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква поредна футболна драма! Днес-а, съвсем ожълтяхте!
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да я бият всичките й мъже, има нещо което не знаем за тази жена :)
38
1
 
3
 
! Отговори
ХАХАХА преди 7 години
До АнонименТи или не си нормален/нормална или и тук тръгнаха платените защитници на Пайнер!! Какъв мозък има тази ??? Освен да използва тялото си за да има изгода , друга магистърска степен не виждам тук. Тази сигурно и средно образование няма! Плюс това на конкретното интервю изглежда или пияна или надрусана.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези синчета няма какво друго да правят. Те са комплексари. Една жена с мозък в главата никога не би се хванала с такъв, но повечето летят по парите, не мислят за друго и после олеле.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кланът Диневи и техните чалга авантюри.
35
1
 
7
 
! Отговори
офф преди 7 години
"Динев ме биеше" - заглавие на жълтуранския писауч"но не ме е бил "- казва жертвата на статиятаАбе зимете съ разберете кой повече лъже, бе Поупоув!
34
3
 
12
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Аз винаги съм против насилието, но в конкретният случай напълно го разбирам горкото момче, горкият човечец!
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя с колко години е по-възрастна от него?
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на момченцето, точно така се постъпва с к****!
31
1
 
21
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Га яди кифтетата ни рива ся ривеш!
30
1
 
23
 
! Отговори
Pipi преди 7 години
Гоните баровците с кинтите после олеле щастие и любов с пари не се купуват сами сте си виновни...
29
1
 
29
 
! Отговори
хъ преди 7 години
"след всяка връзка напада бившите си."Колко са на брой?"Чувствах се глуповата"Правилно усещане, тъй си е. Споко!
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая не стаа за нищу освен секс .
27
2
 
5
 
! Отговори
Дебелоглав шоп преди 7 години
Като питах Емануелка що не го е млатила и она, ми изтъркаха постинго!Търсачо на салфетки (21) пита пичо оти не я е давил като маче и го не изтъркаа!Оти така, бре?
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Емануела: Димитър Динев ме биеше!Малко ти е било! Иначе щеше да си траеш
25
3
 
15
 
! Отговори
Не ми дреме преди 7 години
Емануела: Димитър Динев ме биеше!Мен това въобще не ме интересува.П.П Дори не прочетох статията.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно в заглавието пише "Димитър Динев ме биеше", а в текста "блъскал ме е в шкафове, но не ме е бил". Май нещо послъгвате в това заглавие, а? Ако продължавате така, ФБ ще ви санкционира, че разпространявате фалшиви новини, да знаете. Не че да те блъснат в шкаф не е физически тормоз, но не е побой.