Бебо Халваджиян се присмя на Николета Лозанова

Синът на Магърдич и Кремена позира като плеймейтката
17 яну 2017 21:20, Теодора Драгоева
53
Бебо Халваджиян се присмя на Николета Лозанова
Снимка: Facebook

Синът на Магърдич Халваджиян се подигра с Николета Лозанова и по-точно с нейното позьорство от последната ѝ почивка на Малдивите.

В момента Бебо Халваджиян и майката на сина му Еди – хореографката и ексадреналинка Алекс, се намират в същия екзотичен курорт, на който Николета беше преди две седмици с вратаря Николай Михайлов.

Явно щурият наследник на арменската телевизионна фамилия е решил да се позабавлява за сметка на Лозанова, правейки същите секси пози и чупки в кръста като нея.

Вижте още за Бебо Халваджиян в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
21
 
! Отговори
Мунян преди 7 години
Май всички от БГ, които се мислят за известни ходят се в тоя хотел на Малдивите. Остава въпроса : сега добре ама хотела ли е на намаление през януари ?(за К'во иначе от над 100 -тина добри хотели всички БГ-та са там по едно и също време) или тоя дето го плаща хотела им пуска по една BB безплатно само ако фабрикуват псевдо скандалчета и си пускат сами по 2-3 снимки за медиите на същия тоя с хотелчето.И един съвет разбира се :-)За да изглежда като новина за другия път изпратете фотограф (папарак
14
0
 
25
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
МЕСТЯ ГО.....НЯМАТЕ ЛИ НЯКОЯ ПО СЕРИОЗНА ТЕМА Г-ДА ЖУРНАЛИСТИ ?????
13
12
 
25
 
! Отговори
До 22 преди 7 години
Какво пък са откраднали от теб Халваджиян?И защо да си ходят в Армения? Те са българи.Писна ни от кумппени като теб, които мразят всичко и всички.Некадърни и необразовани, но все някой краде от тях.
12
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагъл арменец. На тези арменци нещо много им порасна работата.
11
15
 
6
 
! Отговори
Viktor Make :) преди 7 години
Da be6e Lozanova primerno italiqnka, vsi4ki 6tqhte samo hubavo da govorite poneje e Bg togava e grozna nali? Az sym Myj I tq si e hubava macka, a zavijda6tite, 5dal4eta, kompleksar4etav 4a na 25 sa devstveni da obijdat
10
5
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Бравосс на момчето,напълно е пародирал...дребната снобка,която стана смешна с показа на невзрачното си телце в някакъв...туземски курорт,което никого не интересува.
9
4
 
32
 
! Отговори
коментар от друга преди 7 години
статия :,,Всички разбрахме за Тереза от Кнежа.Бялата майка, българката, чието новородено бебе беше дадено още в родилния дом на приемно семейство, защото тя няма средства да си плати тока и да гледа двете си деца. По-голямото момченце, на 4 години, беше дадено в същия ден на друго приемно семейство. Тереза е самотна майка, родителите ѝ са починали наскоро. Няма си никого. Няма ток, вода, нищо. Има обаче книги...,,и т.н. Ето го цинизма на Бебо,Николета и пр ,,хора,,
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ни занимавате с глупости.Целта е отклоняване на вниманието от действителните проблеми, а те не са малко!
7
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОЛИГАРХИЧНО ОТРОЧЕ СИНЧЕ НА ГЕРБАВ СПОНСОР. ГЕЙЩИНАТА МУ ИДВА ОТВЪТРЕ. И РАЗБИРА СЕ ОМРАЗАТА КЪМ ЖЕНСКАТА КРАСОТА ТАКА НЕПОСТИЖИМА ЗА ТАЯ МЪЖКА КИФЛИЧКА.
6
3
 
32
 
! Отговори
Архонт преди 7 години
Ами то и този не изглежда стока. И има излъчване на "мъж", който като се наведе, от хралупата му става течение...
5
1
 
37
 
! Отговори
Погнусен преди 7 години
Особено ме боли швепса за разни ци.ганории като Бебо, Беба, Маги, циг.анката Николета и пр. гнусове,дето ни заливат с гадостите си!
4
2
 
31
 
! Отговори
gogo преди 7 години
Майкоооо,жива да не бях.Тоя май съм до Е......л
3
3
 
40
 
! Отговори
corbaciganyuv преди 7 години
Бебо Педерунгелян.
2
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне му отива - излезнал е като типичен *** !
1
7
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Присмял се хърбел на щърбел.Стара българска поговорка.Качил е сиг 10 селфита от почивката си ... с какво е по различен. ..Освен че е доста по Неизвестен от Лозанова.