Мадона не искала взривяване на Белия дом, било метафора

Не съм човек на насилието, заяви певицата
23 яну 2017 09:03, Петя Славова
31
Мадона не искала взривяване на Белия дом, било метафора
Снимка: БТА

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че си мислела за "взривяване на Белия дом", заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс.

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

"Аз не съм човек на насилието", каза певицата в Instagram. "Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата - единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам", заяви тя, цитирана от БТА.

Неприличните й думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В YouTube, където беше качена речта й, някои потребители нарекоха Мадона "зла".

Още по темата

Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в Twitter поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
E преди 7 години
Айде айде, големите "демократи", дето не искат да признаят демократично избрания си президент ! Дразни ги, че той е по-земен и директен, а не префърцунен лъжец, който да им прави мили очи, за да им се хареса !
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Madona ostarja ima mladi koito haresvat tram
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, това обяснява една новина от вчера - фейсбук баннал прякото предаване на RT - май са рязали наред, а само руснаците са се оплакали.И после - имало свобода на словото в щатите - ХА-ХА-ХА!Като в стария виц - аз ако извикам на чевения площад "Долу Пейгън" не само нищо няма да ми направят, ами и ще ме наградят! Ама иначе са "демокрация номер 1"....
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо трябва да се обръща въобще такова внимание на тая дърта курвентия. В затвора за терористични заплахи и точка по случая. Пък чичо Тръмп отделно ако не му е под достойнството да я съди за обиди и да и прибере париците и пак гола и боса като миналия век като е била млада курвентия.
19
1
 
6
 
! Отговори
Злата преди 7 години
Злата Хилари Клинтъмн и е платила
18
1
 
16
 
! Отговори
New York Times преди 7 години
Статия от днес: Милиардерът Джордж Сорос има връзки с повече от 50 "партньори" от марша на жените на Вашингтон.Каква е връзката между една от най-големите донори на Хилъри Клинтън и Женския марш? Оказа се, че е доста значителна!
17
1
 
3
 
! Отговори
ф преди 7 години
Прекъснати са за да не се злепоставя феминизма. Всички поп икони са подобни на Мадона.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На електрическия стол, бездрана бабишкера!
15
1
 
2
 
! Отговори
Ф преди 7 години
Затова предаванията са прекъснати внезапно, за да не се злепоставя.
14
3
 
12
 
! Отговори
ф преди 7 години
Истинското лице на феминизма - злоба, омраза.
13
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема такива метафори там където живееш, г-це Чиконе! Аке беше някой обикновен човек, на секундата щеше да е на земята с белезници и в панделата за разпит (и малко бой)! Холивуд е в паника, щото бай Тръмп утре ще им спре кранчето и ще въведе цензура на медиите и изявите и ще видиш ти тогаз какво реване и тръшкане ще почне. Стига са си мерили именията и милионите. Време е да усетят как живее обикновеният човек в Алабама или Канзас!
12
4
 
23
 
! Отговори
Арест за Мъдона преди 7 години
Щом е говорила такива работи, имайки впредвид колко пари има - тя може и да организира нещо. Веднага арест на нея и имуществото и. Тя е обществено опасен индивид, който трябва да бъде изолиран.
11
3
 
23
 
! Отговори
Мъдона е терористка преди 7 години
Който говори такива работи е терорист - веднага да я арестуват тая повлекана мърлява. Доживотен в Гуантанамо.
10
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, поне видяхме, че начело на някакви си платени демонстрации,които ние до болка познаваме стоят гейове и лесбийки,застаряващи певици и актьори. Е от какво се възмущава Холивуд? От това,че някога Тръмп казал нещо си и някой го записал? Г-да актьори, към чийто талант се отнасям с огромно уважение.вижте си филмите в последните години -насилие,наркотици,разюзден секс.Вижте и вашия личен живот -наркотици,безразборни бракове,фалш и лицемерие,оргии с порно актриси.По-добре си замълчете и се огледайте
9
1
 
23
 
! Отговори
СЕМ преди 7 години
Не се ли уморихте да триете коментари? Защото ние затова сме тук-да коментираме. Ако не давате-отлитаме, ама няма да има кой да ви чете...
8
3
 
18
 
! Отговори
Затвор за Мъдона преди 7 години
Затвор за тая *** долна. Искала е да взривява и е готвила експлозиви. Доживотен затвор.
7
3
 
9
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
Аресвам Мадона, че е много устата, но на сърце ми лежи баба Вуна :)
6
1
 
28
 
! Отговори
до 4 от рускиня преди 7 години
Кабаиванска също била млада и красива, но никога не се събличала за да привлече внимание.Защото има талант.Ако те трябват млади-Анна Нетребко-красива и млада не се съблича за да събере публика в Ласкала. Адел също не се съблича.Но дама от малцинства именуема Мадона - показва своя простотия от младини.Апропо и тя не е млада ,но още тресе със старчески телеса по сцена - предполагам опитва да бъде оригинална
5
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Овца...Не стига че пее фалшиво....Пък го и напсува два пъти Тръмп, арест за такива и така всеки ще си мери приказките независимо колко популярен е!
4
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До рускиняТи къде си виждала оперни певици да се разголват? Пък да не говорим че тия жени дет си споменала са около 80 годишни. Ако искаш да сравняваш Мадона и родните певици пусни някой музикален канал от типа Планета или Фен тв и да видиш какво е порнография