Маша е добре без Гришо, също и без тенис

Красавицата развива бизнес империята си
29
Маша е добре без Гришо, също и без тенис
Снимка: gettyimages.com

Мария Шарапова показа, че не ѝ пука нито за бившия ѝ приятел Григор Димитров, който я смени с певицата Никол Шерцингер, нито за факта, че е наказана да не играе тенис още известно време.

Руската топатлетка си има и други занимания отвъд любовта и спорта, като например да развива своята суперуспешна верига от сладкарници, която се казва „Шугарпова“.

Преди дни Маша отвори своя пореден магазин, този път в родната си страна и по-точно в Москва. 29-годишната стройна блондинка създаде своя бранд за гурме бонбони и сладкиши през 2013 г.

Вижте още за Шарапова в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
4
 
! Отговори
ДДТ преди 7 години
Тя с каквото и да се хване би успяла. Просто е природно надарена отвсякъде.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маша не е еднопластова и елементарна коза, която се отъждествява с професията си.Тя има разни интереси и ОГРОМНИ възможности да се развива и забавлява.ЕФтинийката Никол не е в категорията и - нито интелектуалната, нито финансовата.Тя управлява няколко кервана, а тук умници на ниво бездомни *** - лаят.
15
1
 
6
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
До Челсси БГ. Само да ме кажеш от какъв пол е "сестрите" Уильямс ? Да уточниш от какъв пол американската гимнастичка от тази олимпиада? Защо всички - ама всички американски атлети, а също и нормежка команда по биатлон - са астматици и по документи тежки инвалиди, които трябва да приемат лекарства? Така че улево Челси от Горно Нанадолнище.
14
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Еми като го няма Гришо да и плаша сметките и купува дрешки е започнала да меси и продава банички за да оцелее какво да прави.
13
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо не санкционират *** след като е ощевадно че е НАЗОБЕНдо козирката?!
12
2
 
7
 
! Отговори
RK преди 7 години
пише се интелИгентност, драги. също така неграмотни и неуспели без интервал.колкото до коментарите - това е свобода на словото. не си длъжен да си съгласен с всяко мнение.
11
8
 
8
 
! Отговори
простотия до шия преди 7 години
Леле колко простаци на едно място ! Това е нивота на интелегентност в България - вулгаризми и простотии, но няма как да е след като сте злобни, не грамонтни, и не успяли . Ще се пържите винаги в собствената си мас !
10
0
 
21
 
! Отговори
do Chelsea Bg преди 7 години
ако трябва да спрат някой, то това без съмнение са онези сестри орангутани!
9
23
 
4
 
! Отговори
Челсси БГ преди 7 години
шарапова ли, каква рускиня е тая, живее и плаща данъци в САЩ, само "зоба" и е русски! вече е по-тихо по кортове без нея и белоруската азаренка, която роди дете и също е американска гражданка. спортистите по света не искат да се състезават с русняците - всичите русски спортисти са назобени, трябва да ги спрат от всякакви международни прояви!
8
22
 
13
 
! Отговори
Дъвка Идеал преди 7 години
Мен Маша не ме интересува , нито как се чувства относно тениса , буквално ме боли междучиталището за Маша. Интеррсуват ме успехите на Григор и ме отегчава простотията на журналистите.
7
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на Гришо не му пука използва я и би шута !!!
6
18
 
4
 
! Отговори
Gold Digger преди 7 години
Знаеш ли, че Гришо се оженил за една рускиня? - По любов или по сметка? - Нещо средно нея я взел по сметка, а парите й по любов.:)
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-богатата спортистка в света! 100 милиона долара има. Наш Гришо с 6 милиона. А за да иомат връзка, това е било по любов, и не са важали парите.
4
13
 
52
 
! Отговори
преди 7 години
Гришо забрави май кой го докара до номер 8 в света- тази на снимката именно!Тя знаеше как да го мотивира за да стигне тази позиция. Само един голям шампион като нея можеше да му Влезе така и да го мотивира!До всеки успял мъж стои една успяла жена....не винаги, но при него беше така, когато бяха заедно.
3
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това е женска руска красота, а не като оня Дзвер в по-горната статия!
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията отново е написана от някоя калинка.За един добър професионален тенисист няма по-голямо щастие от победата в играта, особено в тази активна възраст като 29 г.Не пишете глупости, бизнес империята не я води тя, а нейните мениджъри, което правят и докато тя играе/би играла на корта.За любовниците може и да не ѝ пука (само тя си знае!), но за тениса определено ѝ пука, калинке ле...
1
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само тя си знае за какво и колко й пука.