Лейди Гага възпламени Супербоул, призова за толерантност

Зрелищното шоу на звездата гледано от над 110 млн. души
44

Снимка: Reuters

Поп дивата Лейди Гага отправи вчера в Хюстън послание за толерантност по време на традиционния спектакъл на полувремето на Супербоул - дългоочаквания финал на американската Национална футболна лига, съобщи Франс прес.

Лейди Гага започна представлението си, качена на покрива на стадион Ен Ар Джи, облечена в искрящо сиво бюстие, като изпя песните "God Bless America" и "This Land is Your Land", които напомнят, че САЩ са "страна на свобода и справедливост за всички".

След това певицата се спусна с въжета от покрива на стадиона и се приземи акробатично върху сцената, издигната на терена, където минути по-късно играчите на Атланта Фалкънс и Ню Инглънд Пейтриътс подновиха сблъсъка си.

На фона на дъжд от специални ефекти тя изпя най-големите си хитове, включително "Poker Face", "Born This Way" и "Just Dance".

В края на 13-минутното зрелище Лейди Гага, качена върху стълба, хвърли микрофона си и отново полетя във въздуха.

Шоуто на полувремето на Супербоул е най-гледаният спектакъл в света, като само в САЩ зрителите пред екраните са над 110 милиона.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Лейди ГагаСупербоул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тълпата винаги е имала нужда от зрелища, за да се откъсне от монотонния си и жалък живот. А умните хора печелят милиарди, като и продават *** и ГМО храни да се тъпче, да се кичи с финтифлюшки и да реве по стадионите.
32
5
 
9
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Какъв глас извади, тая ги разби. Страхотно беше шоуто
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До юбералесНяма как от три милярда да е гледана Шампионската лига. Това е половината население на планетата. Малко мислете преди да пишете.
30
4
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Сега разбирам колко е голям потенциала на финала на Шампионска лига, гледан от 3 млрд. души по света. УЕФА могат да приберат много повече пари от света с ШЛ. Което по схемата на УЕФА, означава и повече пари за родния футбол.
29
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Рускинята да гледа и слуша Пугачова, Кобзон, Магомаев и подобните им!
28
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Певци, които не могат да пеят, актьори, които не могат да играят, писатели, които не могат да пишат - лицето на новия ред. Взема се произволен некадърник, наливат се милиони в него и се прави политик, певец, актьор и ние, масите, трябва да му ръкопляскаме.Отказвам да се възхищавам на оперирани от талант.
27
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уау, страхотно шоу! Ама Лейди Гага от самото начало е голям шоумен и акробат. Който я е гледал, знае как долетя с едни въжета на открития концерт в тв предаването Good Morning America. Преди 6 год.Но тя нещо се отклони от стила си през годините - точно песни като Poker Face, Born this Way, Bad Romance и Lets dance я изстреляха на върха, а те пък са написани от шведски продуцент, който се вдъхновявал от Авва.. Самата тя пък - италианка. Американците съвсем не са толкова велики, зад много от успехите им стоят европейци :англичани, скандинавци...
26
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Финала на Супербоул е велико защото се гледа не само от спортните фенове а от голяма част от американците. В България досега не е създавано събитие от този ранг.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До рускиня до ТойТо ако ги бяха признали тези сега щяха да са милионери."... както го правеха и правят Кабаиванска, Гюзелев,Гяуров,Пенданчанска, Анастасов,Горанов чието изкуство е признато в целия свят на най-великите сцени"
24
1
 
8
 
! Отговори
Пустиняк до Ха-ха-ха преди 7 години
...щот сои бездарен, бе човек. Щот си мързелив и завистлив! Типичен ганьовист. Като те е гнус от света, изход има!
23
5
 
10
 
! Отговори
рускиня до Той преди 7 години
"..когато видите наш изпълнител да скача от покрива на стадиона .. се обадете" На това ще те опонирам че, когато Гага покаже истински глас(без ефекти, комп. обработка и без да се разголва) както го правеха и правят Кабаиванска, Гюзелев,Гяуров,Пенданчанска, Анастасов,Горанов чието изкуство е признато в целия свят на най-великите сцени , тогава и ти ми се обади.Иначе Да ходиш по сцена в сурово месо-съмнително изкуство, и след 20 години никой няма да спомни за тази ненормалница
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПри световното няма музиканти да пеят.
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България можем само да си мечтаем за нещо като Супербоул.
20
4
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Много грозно шкембе има "поп дивата" ... :)
19
8
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Лейди ГаРга - поредният сатанински из.род, който подгрява масите преди зрелището на ритни-хвърли топковците.В такъв грозен свят живеем, че вече ме е гнус от него !Тези промивачи на мозъци и клапани за изпускане на напрежението за народа затова са така добре платени.)Една Гарга взима милиони. Един ритни-хвърли топковец също.А, масата мизерува и робува доволна от зрелището ....
18
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Американския футбол е интересен за сметка на европейския, където няма динамика.
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И нас какво ни интересува тая простотия незнайно защо наречена "футбол" след като се играе с ръце, дето само американците си я гледат?
16
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо Мадона предлагаше дудуци на всички гласували за Хилъри и зашлашваше да взриви Белия дом, а сега и тази откачалка, дето счита за изкуство да излиза от женски полов орган и да оповръща сцената. Ето това са лицата на толерастията и либерастията- психично повредени хора.
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя супербоул е една голяма щуротия и бизнес за милиарди.
14
4
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
май за пръв път видях как наистина изглежда тази Гага...е грозничка е, ама пък верно направи мноо як пърформънс...мащабна и професионална работа като цяло...абе американщинка :)