Мадона възраст не я притеснява, показа гръд за Vogue

Звездата почете покойната главна редакторка на изданието
15 фев 2017 19:50, Теодора Драгоева
7
Мадона възраст не я притеснява, показа гръд за Vogue
Снимка: Instagram

Мадона се разголи за италианското издание на списание Vogue. 58-годишната кралица на поп музиката дръзна за пореден път да покаже гърдите си, този път пред модния фотограф Стивън Клайн.

Провокативната певица е публикувала в сайта си в Instagram снимка от фотосесията, на която излага на показ зърната на гърдите си под черна прозрачна копринена риза.

Визията й се допълва от внушителна диамантена огърлица. Публикуваната от Мадона снимка е придружена от послание в памет на Франка Созани - починалата през декември. Tя беше главна редакторка на италианското издание на Mодната библия.

Вижте още в  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Мадонаvogue
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Колко сте злобни. Снимай те се и вие да си покажи те грозните и дебели тела. Тя е на 58 но изглежда много по добре от всички нас. ....тя е Мадона а ние сме жалки мишки които само си чешим езиците .над 30 години тази жена е номер 1 няма втора като нея и няма да има. Към госпожа Надя. ...Ако нямате пари да ви купя учила. ..Ще е интересно да видим вас и Мадона за да коментираме коя изглежда по добре. ...едва ли ще сте вие.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимки всички сме прекрасни, ама гледяйте грандиозно глупавия филм swep away от 2002г. където истината е неприкрита! А след 15 години си представете какво е положението.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мадона е тази, която създаде запазената марка "Boy toy" и стана мултимилионерка от това. А сега се изживява като феминистка. Тя ли е лицемерна или тея дето я харесват са с разширени разбирания за морал?
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Физиката няма общо с ненките. 50 годишните са си 50 годишни!
1
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наде, Наде, в този сайт искат не свежа плът, а пластмаса, покрита с кожа и намазана с фон дьо тен. А Мадона, колкото и да е опростачена като поведение, е с много добра физика.