Скарлет пред Playboy: Моногамията е неестествена!

Според актрисата идеята за брак е много романтична
15 фев 2017 19:04, Александър Попов
34
Скарлет пред Playboy: Моногамията е неестествена!
Източник: playboy.com

Скарлет Йохансон дава ново интервю в последния брой на списание Playboy. На фона на слуховете, че се е развела тайно и с втория си съпруг Ромейн Дюриак (първият е Райън Рейнолдс), актрисата казва: "Не смятам, че моногамията е нещо естествено".

Тя обаче не разкрива какви са отношенията ѝ с французина, който е баща на двегодишната ѝ дъщеря Роуз.

32-годишната звезда все пак допълва, че бракът ѝ допада като институция: "Мисля, че идеята за брак е много романтична. Това е една красива идея. И все пак не мисля, че е естествено да бъдем моногамни. Много е трудно. Фактът, че толкова много хора не успяват да бъдат верни на половинките си доказва това, че моногамията е против някои от инстинктите ни".

Йохансон споделя в интервюто, че майчинството много я е променило в добра светлина. Най-вече я е научило кои са най-важните неща в живота. 

Още новини за звезди може да откриете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
3
 
! Отговори
ДебелатаСиняВена преди 7 години
Мис Джохенсън, елате в мойто село...близо до Дунава; ще ви избуам толкоз яко, че ще получавате слюнкоотделяне само като си мислите за мен и за дебелата синьо-лилава вена, която толкова обичате да облизвате и която тупти кат сърчице на малко котеАз съм малко беден( финансово) и богат( духовно),но тоз прът дето го навивам кат кравайче, че да се събере у гащите не прощава и не отказва; космато добиче, което оре цяла нощ с дълбок плуг
21
5
 
10
 
! Отговори
Безпартиен до 25 преди 7 години
Жена, която не желае можещ мъж на който да се опре ( не да се остави и да е без амбиции), а иска да прави всичко сама..... винаги.... най-вероятно ще си остане сама.....или ще мине на другия бряг.....Основната функция на жената е да бъде майка, всичко друго са изгъзици на времето.
20
3
 
11
 
! Отговори
КакаФилка-Филаретова преди 7 години
Всеки знае, че най-читавите любов е от мъжете, а жената е от Сатаната.
19
3
 
6
 
! Отговори
пак 25 преди 7 години
До БезпартиенИма ужасно много жени (на каквито няма да попаднеш, защото явно искаш да се чувстваш защитник), които НЕ желаят за тях да се грижат! Нещо против?
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БезпартиенА амазонките?
17
7
 
7
 
! Отговори
Еврогей преди 7 години
Стига с тая реклама на хетерастията!!!Всеки знае че мажката либов е най чистата и най святата!!!
16
0
 
34
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Забелязвам сред феновете на полигамията, че са такива само докато те кръшкат. Като им кръшне партньора и изведнъж забравят хипи идеалите.
15
23
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
По принцип е права! Само комплексарите не изневеряват.
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименzavisi kolko e toksichna obstanovkata...
13
3
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Това за щъркелите е мит.
12
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Исляма го е измислил- имаш толкова жени колкото можеш да издържаш. Съвсем законно без да се криеш по нелегални хотелчета и докажи, като носиш и пълната отговорност за тях.Майтап бре.
11
6
 
10
 
! Отговори
Безпартиен преди 7 години
Има и друга приказка народна.... по тоя случай.... "Всеки ден боб можем ли да ядем"
10
10
 
11
 
! Отговори
Безпартиен преди 7 години
Робуването на някакви норми "общоприети" и създадени от някакви религии или патриархата днес е нещо, което е измислено от хората, което възпира естествените процеси. Хората май забравят, че сме живели и в матриархат и жената е имала по 10-на мъже. Говорих за представителите на мъжкия пол единствено. Казах че по презумпция на нас не ни е заложено да сме моногамни, а сами си го налагаме. Докато на една жена и е заложена моногамията, докато мъжа и не и стане скучен и не се грижи за нея.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9"Разни хора - разни идеали!"А на чули - недочули и разбрали - недоразбрали п*тляци - клеветници отново благодаря за изблизването на трите ми задни букви :)))Колкото си прав (относно трошенето) - толкова и да си жив! за тази благословия благодарИ на ***, които са те информирали "правилно"! :)))
8
4
 
9
 
! Отговори
Безпартиен преди 7 години
По скоро, моногамията е противоестествена, но за мъжете. Айде аман от еманципатките Природно ни е заложено да сме ловци, а жената да се грижи за дома и отглеждането на децата.
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми да, моногамията не е естествена за цял живот. Надке, като ти е хубаво при някого, седиш си при него. Но като почне да ти става зле там, ставаш и полигамен. Вероятно Скарлет това е искала да каже. А не че ей така ходиш да се праскаш тук и там, докато си имаш щастлива връзка.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя НиколоваНадке...тоя път си безкрайно права...!!!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е егоизъм спрямо децата,които са най-щастливи "с мама и татко" в един дом.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като позастареят им идва умът в главата,но тогава е вече късно.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Не смятам, че моногамията е нещо естествено".-Щтъркелите са моногамни. След като съществува в природата, значи е естествено. Това дали да се прилага при хората или не, защото съществува в природата е отделен въпрос. Важното е че Скарлет е ходила да троши...хрущяли... вмсто да седи в училище...