Джордж Клуни: Бащинството ще е приключение!

Какво е да си родител на 55 години? Вижте отговорът му
21 фев 2017 18:34, Теодора Драгоева
6
Джордж Клуни: Бащинството ще е приключение!
Източник: splashnews.com

Джордж Клуни за първи път коментира факта, че съвсем скоро ще стане баща на син и дъщеря – близнаци. Какво е да си родител на 55?

Развълнуваният холивудски актьор заяви, че бащинството ще бъде истинско приключение. Джордж добави, че наистина със съпругата му Амал нямат търпение да се запознаят с децата си през юни.

Той каза във френското предаване "Rencontres de Cinema": "Ние сме наистина щастливи и развълнувани. Това ще бъде едно приключение. Очакваме всичко това с широко отворени ръце."

Клуни споделя още, че приятелите му много го подкрепят и непрекъснато го успокояват, тъй като самият той се чувствал малко нервен.

Наскоро колегата на Джордж Мат Деймън се пошегува, че съпрузите Клуни ги чакат доста безсънни нощи и че направо не знае как ще се справят с две бебета наведнъж.

Мат също така разкри, че Джордж му е споделил голямата новина, когато Амал била едва в осмата седмица на бременността си и той дори го смъмрил, че е твърде рано да се хвали преди жена му да влезе във втория триместър.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърде късно е , д-р Рос! Би трябвало да знаете , че на тази възраст няма как да предадете качествени гени на децата си!
4
1
 
0
 
! Отговори
Т. Петков преди 4 години
Независимо от възрастта мисля, че педиатърът д-р Рос ще бъде превъзходен баща!
3
0
 
10
 
! Отговори
До коментар 2 преди 4 години
Зависи от гледната точка. По белия свят живота започва на 70. В България на 50г, ако човек се разболее, значи е пътник, разболял се,...а той е на 50, какво искате, каза докторът. Такова е мисленето на хората и на тези в бели престилки...това е народопсихологията...факт. Такъв е живота в БГ, тук живота не струва пукната пара...
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият живот е приключение,Успех!Да доживееш годините на Кърк Дъглас.
1
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е да си родител на 55?
-----------------
това, че ще имаш само двайсетина години да се радваш на децата си, а може и по-малко...