Лагерфелд замеси в скандал Мерил Стрийп

Разваляш ми "Оскар"-ите, скочи актрисата
26 фев 2017 12:35, Александър Попов
43
Лагерфелд замеси в скандал Мерил Стрийп
Снимка: Reuters

Актрисата Мерил Стрийп обвини дизайнера Карл Лагерфелд, че й проваля празника на "Оскар"-ите, като я обвинява без право, че иска да й платят, за да носи нечий тоалет на червения килим за церемонията, предаде Ройтерс.

Карл Лагерфелд каза, че Мерил Стрийп се е отказала да носи рокля "Шанел" на церемонията за наградите "Оскар", защото не искали да й платят. Думите му бяха разпространени от медии по цял свят.

"Историята беше разпространена по цял свят и продължава да надделява над моето участие в церемонията за наградите "Оскар" по повод на рекордната ми 20-а номинация и да засенчва тази чест в очите на медиите, колегите ми и публиката" - подчерта в изявление 67-годишната актриса.

Мерил Стрийп е най-уважаваната и награждавана актриса на своето поколение. Тя е номинирана за 89-ите награди "Оскар" за играта си в комедията "Флорънс". Мерил Стрийп вече е печелила три награди "Оскар".

Вчера Мерил Стрийп не прие извинението на Карл Лагерфелд, който обясни как "е разбрал погрешно, че Мерил Стрийп е избрала друг дизайнер заради заплащането", както и че съжалява за "полемиката".

"Общото "изявление" на г-н Лагерфелд , че съжалява за тази "полемика", не беше извинение", каза Мерил Стрийп.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
0
 
! Отговори
da pazim momata преди 7 години
taa nemoi sa obrisa sled te4ovete ot dvata izhoda, koito sled zapoi ne e mogala da povrne
32
1
 
5
 
! Отговори
една кокошка пред преди 7 години
какво да й харесам? са скандала с вечерята е по- интересен. журналята се ръпчат на президента че се бил отказал да им гостува, и то когато се сабирали пари за студентски стипендии за йурналистчета.... а да се е чуло некаде да се збират *** за сабиране на стипендии на студенти по математика, физика, химиа, медицина???? че да не са луди. журналята необичат законите, природата, истината. че какво лошо могат да кажат срещу Нютон, Айнщайн, Сахаров, Котелников- последните рима нобелови лауреати..
31
6
 
1
 
! Отговори
Един мъж преди 7 години
Дърта е но е бих я пърцал цела нощ. Няма да и да дам да мигне. Ще я лашкам до сутринта.
30
9
 
16
 
! Отговори
Блатен тъжник преди 7 години
И тази се оказа кифла с мак!ДеНиро, Мерил Стрийп...Артисти, чиито "славни" години и "добри" филми се губят в мъглата на края на миналия век.Но да критикуват ги бива!
29
5
 
10
 
! Отговори
зрител преди 7 години
До Морален съдникНе си морален съдник, а морален пръдник! Копи-пействал си от нета разни заглавия. Тази противна, нагла *** е само една средна и много надценена артистка, както Тръмп дипломатически я нарече.
28
3
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Тая толкова ли няма дребни и да си купи една рокля без да й плащат за това?
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ха- ха- ха 28Абе я се разкарай бе! Първо, не са каскети, а ***! И второ, тая т.н. "артистка" е толкова фалшива, че не мога да разбера КОЙ въобще в света се захласва по нея. При нея всички думи се разминават действия! Лицемерна, изкуствена....типична холифудска боза!!!!
26
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази актриса така да ми опротивя със защитата на Клинтън . Ама голяма хуманистка , нема що . Да си на страната на терористи в БИ .
25
3
 
2
 
! Отговори
haha преди 7 години
meril Streep e ve4e baba, koqto goni sedemdesettaka. kakvo iska tova i3ku.kurigalo babe3akrivaj h0liwo0d peralnqta 3a mo.3uzi
24
16
 
4
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Руските каскети продължават да обичат бай Дончо и да мразят всеки, който е казал лоша дума за него. Пък и големи карезчии! В статията и дума няма за Тръмп, обаче те си спомнят, че Мерил го е обидила и я линчуват словесно.
23
14
 
4
 
! Отговори
До 20 преди 7 години
Не 3 пъти, а ШЕСТ пъти е фалират Тръмпунгера, заради това банките му отказват заеми и руските банки го финансират и гарантират кредити пред Дойчебанк, на които дължи над 600 милиона. Затова кремълското джудже държи дъртия перчем за т.шаците. А Тръмп прави пари като кара правителството да му плаща милиони затова, че охраната му е наела помещение в неговите хотели, в неговия самолет за да охранява дъртия п.рверзник.
22
16
 
34
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Надценена актриса убаво и го каза Бай Тръмп! Защо медиите показват само актьорите които мразят Тръмп? Сега ''кретиците'' няма да посмеят да номинират Марк Уоубърк или Клинт Иистууд или Сталоун за някоя награда щото недай си боже ще кажат нещо добро за Тръмп! Това са истинските патриоти в Холивууд останалото е талаш
21
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко встрани от темата, въпреки моите почитания към Мерил Стрийп, Флорънс Фостър Дженкинс е слаб филм и не заслужава номинация за Оскар. Това е просто поредната възможност за либералите, да изстрелят още отрова по дъртия перчем и да превърнат церемонията в политически булшит.
20
18
 
11
 
! Отговори
Кинозрител! преди 7 години
И на Легерфелд да е отказала, какво от това!!! И това неговото ако е мода!!!!Жената увавжава себе си..
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В дадения случай Лагерфелд си гледа модата и се оплаква че е изпуснал определена торба с пари. А за Стриип какъв е прихода че напада POTUS не знам. Модерно е в днешни времена, но вероятно е бил необходим допълнителен стимул за героичната й реч.
18
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е пари. Важното е всеки да си знае гьола и да не се меси в работи които не разбира. Всеки да си гледа политиката за политиците, филмите за актьорите и модата за Лагерфелд и Ко.
17
31
 
6
 
! Отговори
Просто факти преди 7 години
Трумпетистите и путлерасите (тоест дементиралите сенилни пенсии и платените руски ***) вече харесват само руски актьори, защото цял Холивуд ненавижда глупакa Тръмпугер, дето фалира три пъти, докато САЩ надуваха имотния балон и всички ставаха милионери.
16
24
 
5
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Русофилите са най-компетентните кинокритици, независимо от факта, че последните филми, които са гледали на голям екран е "Короната на руската империя" и "Освобождение".
15
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека плюе, те процентите на Тръмп само ще скочат.
14
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МУТРЪМП Е ПСИХИЧЕСТИ НЕСТАБИЛЕН ПЪРВО БЕШЕ С КАНАВКУТИН ПОСЛЕ СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ НЕГО!!!!А САЩ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ПО СВЕТА !!! НЕ МОЖЕ ЕДИНЯ КАНДИДАТ ДА ВОДИ С 1 МИЛИОН И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА И ДА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ ЗНАЧИ НЯМАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ !!!САЩ Е РЕЖИМ И КАТО ВСЕКИ РЕЖИМ ТОВА Е КРАЯ НА САЩ ЗАВИНАГИ! СЛЕДВА РАЗПАД НА ОТДЕЛНИ ЩАТА А АКО НЯМА ТАКЪВ РАЗПАД САЩ ЩЕ Е ОПОЗОРЕН ЗАВИНАГИ!!!