Ласкин захапа Николета: Хлебарка, тъжен сафрид...

Войната между актьора и плеймейтката пак се разгоря
27 фев 2017 19:04, Александър Попов
68
Ласкин захапа Николета: Хлебарка, тъжен сафрид...
Снимка: Facebook

Войната между актьора Иван Ласкин и плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова се разгоря отново. Двамата се захапаха преди повече от година, когато Ласкин стана "герой" в таблоида "Папараци".

Той бе показан със скрита камера как шофира след употреба на алкохол. След това Ласкин на няколко пъти забавляваше аудиторията с цветисти епитети по адрес на Лозанова, някои от които се превърнаха във фолклор в шоу средите.

Актьорът поде поредната си атака срещу тв водещата след предаването снощи, като поводът остава скрит.

"ТВ е изпълнено с фолкХлор. Баси простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но нищо-дебилите са постоянно забавление за мен. Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид, може със скок да мине котка захапала франзела. Напряко. За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета. Което, разбира се, че забавлява моята компания, която в щур смях се подиграва на Никлозета. Как е възможно на това съчетание между сврака и хлебарка някой да му дава ефир? Криси (Криси Патрашкова – б. р.), тебе знаеш, че те харесвам... ама, бегай от тая плесен. Ти си сериозен журналист", написа Ласкин.

Засега плеймейтката не е коментирала словесната атака, както се случваше в предишни случаи.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
12
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Засега Николета не била коментирала? Че тя може ли да сътвори някаква мозъчна дейност, за да коментира и то Ласкин? Браво, Иване, мачкай силиконовите *** и си гледай кефа, пич!
43
1
 
12
 
! Отговори
отново преди 7 години
Ами тъпо му е на Иван разни тарталетки от улицата да получават над 10 хиляди заплата за бездарие и стойки по ТВ, а актьорите рядко се канят и стойностните предавания са на критичния минимум. Все пак твърде грозно си е изпуснал нервите.
42
1
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Всички наши телевизии са обсебени от такива Никлозетки! Ама, кой ли ги гледа! Предпочитам Травел и Енимал планет!
41
0
 
31
 
! Отговори
... преди 7 години
Прав е, Николета е много противна и е недоразумение как може това чудовище да се показва и да има ефирно време изобщо. Но и Ласкин е противен до немай къде. Хвани единия, удари другия.
40
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаем защо Ласкин е толкова нахъсан да обижда без грам срам.Твърде лично е.Не може да надмогне голямото си его.Ласкин изгуби чара си на бунтар и незавим човек,когато с жена си се включиха в разни реалита.И Николета и той да от другата страна.Париците са по важни от достойнството им.За Николета е простено-толкова и е ума.
39
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя му била последната роля? Ми няма да ти я пуснат по тивито, трябва да си рамърдаш гъ*а до някой театър, ако знаеш какво е това.
38
2
 
9
 
! Отговори
Чалга форевър преди 7 години
Американците наричат мексиканката Дженифър Лопес с името ДжейЛо. НиЛо звучи повлияно от американската култура.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че защитавам Ласкин, той си е известен с някои зависимости, ама в онова въпросно предаване го бяха снимали как шофира след покупка (а не употреба) на алкохол. За Николетка няма надежда, но може би ще е хубаво поне другите списвачи да схващат некои тънки разлики.
36
2
 
21
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Хубаво че Вальо Божинов и дава по някой лев на тая за издръжка на детето им, иначе Ни-ло ще умре от глад. А тя вместо да да ги харчи по предназначение (за детето) , ги пръска по вертепите.
35
0
 
35
 
! Отговори
До 38 преди 7 години
Брат, даже не е в самолет, в очилата й се отразяват стените на стаята. Колаж е, да изглежда интересна и скъпа, хаха
34
5
 
26
 
! Отговори
глупко преди 7 години
Не знам защо опосумите държат това олицетворение на всичко най-пошло в ефир? единия има бюлюк деца на това ли иска да ги научи? туй нещо търси само онуй нещо, а Ласкин е един доста мъдър човечец - бил дамаджана, повечето от тия постове ги пишат хора с червени очички докато си разтварят алказетцер. кой в бг не сръбва. ама кал да хвърлим си е другооо
33
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що ни занимавате с този пияндурник и тази кокошка? Какво нормално има у тях, че да четем или знаем за живота им?
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За номер 32(+10)
31
30
 
6
 
! Отговори
Курти Михайлов преди 7 години
НиЛо е над нещата затова не коментира.
30
15
 
16
 
! Отговори
Ушев преди 7 години
що караш къркан бе пийняк?
29
0
 
46
 
! Отговори
Mikert преди 7 години
Това е за съжаление реалността - всички сайтове "бързат" да поместят някоя и друга информация от този род, с единствената цел - опростачването на хората!!! Наистина защо не се пише за добрите постижения на даровити деца и юноши???? Защо няма информация за това как да се подобри живота на населението, а се пише за разни девойки и пораснали дами, които нямат почти нищо зад гърба си, а само колко пъти са "омачкали чаршафите", с кого и до там! Издигнаха "в култ" и разни хора, които завалват езика..
28
4
 
31
 
! Отговори
bluesky1 до ПРЪЪЦ БГ преди 7 години
ЧЕТОХ И СЕ СМЯХ СЪС СЪЛЗИ....АХАХАХАААААА
27
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя набеден артист пак напомни за себе си .
26
3
 
63
 
! Отговори
LaiNo преди 7 години
Олеле, това плашило пак е на първа страница. С изплезен език, направо е за бостана...отвратителна е, такава я прави липсата на възпитание и нравственост. Давайки и ефирно време некадърниците издигат на пиедестал пошлостта:::
25
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много рядко медиите пишат за успял човек на изкуството, за даровити деца...за честни и доблестни хора . Но за такива всеки ден! От къде младите да имат ценностна система? Виждат изтипосани мутри,к....ви и прочие , алкохолизирани величия, Бойко как му целуват ръката като на кръстник , и още и още... това е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!!!!! Не мислете че в медиите работят ***! Парите обаче са по важни от морала!