Ласкин захапа Николета: Хлебарка, тъжен сафрид...

Войната между актьора и плеймейтката пак се разгоря
27 фев 2017 19:04, Александър Попов
68
Ласкин захапа Николета: Хлебарка, тъжен сафрид...
Снимка: Facebook

Войната между актьора Иван Ласкин и плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова се разгоря отново. Двамата се захапаха преди повече от година, когато Ласкин стана "герой" в таблоида "Папараци".

Той бе показан със скрита камера как шофира след употреба на алкохол. След това Ласкин на няколко пъти забавляваше аудиторията с цветисти епитети по адрес на Лозанова, някои от които се превърнаха във фолклор в шоу средите.

Актьорът поде поредната си атака срещу тв водещата след предаването снощи, като поводът остава скрит.

"ТВ е изпълнено с фолкХлор. Баси простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но нищо-дебилите са постоянно забавление за мен. Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид, може със скок да мине котка захапала франзела. Напряко. За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета. Което, разбира се, че забавлява моята компания, която в щур смях се подиграва на Никлозета. Как е възможно на това съчетание между сврака и хлебарка някой да му дава ефир? Криси (Криси Патрашкова – б. р.), тебе знаеш, че те харесвам... ама, бегай от тая плесен. Ти си сериозен журналист", написа Ласкин.

Засега плеймейтката не е коментирала словесната атака, както се случваше в предишни случаи.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМи ИЛИТ бе, български ИЛИТ. Направо ме е срам да я напиша правилно думата, защото ние елит никога май не сме имали.Една слуз се мотае по всички медии и само пишат едни за други, а журналята правят от това новини....
3
20
 
36
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
Тоя храненик на комунизма ко се обажда като е същата кифла като николета само че в друго време и с друг пол...много обичам т.нар. "интелектуалци" като си говорят с "чалгаджии" на един и същ език и ментално ниво...това ни е шоу елита - еднакво прости, но едните с претенции за красиви, а другите за умни...
2
3
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая има вид на бясна ***. Не разбирам кой толкова я харесва.
1
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже мили,защо ни навирате в очите тези "***".В България това ли е най-големите новина,най-голямата трагедия?Защо занимавате обществото с такива пропаднали хорица,които за пари са способни на всичко ама наистина на всичко.