Сандра Бълок стяга тиха сватба в Германия

Актрисата и гаджето й оглеждат подходящи замъци
4 мар 2017 09:17, Петя Славова
9
Сандра Бълок стяга тиха сватба в Германия
Снимка: архив, splashnews.com

Въпреки че се охладиха отношенията между Сандра Бълок и приятеля й Брайън Рандъл, фотографи успяха да ги уловят заедно да се разхождат в Лос Анджелис.

От известно време в медиите се носеше слух, че двамата са пред раздяла. Представители на звездата отбелязаха, че тя вече  не е толкова влюбена в партньора си, тъй като е узнала повече за миналото му, което било свързано и с алкохолните му навици.

"Всичките ѝ приятели постоянно ѝ повтарят, че няма причина да бърза с венчавката, особено сега, след като излязоха някои неща от миналото на Брайън. Санди вече си отвори широко очите и не е заслепена от любов както преди.

Тя определено ще спре всички планове и подготовка за сватбата, докато се убеди, че Брайън е човекът, с когото иска да прекара остатъка от живота си", сподели източник пред RadarOnline.

Вижте още за Сандра Бълок в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
24
 
! Отговори
Психолог преди 7 години
В повечето българи по някакъв начин се е загнездила мисълта след че след 40-тата си годишнина хората вече за нищо не стават и всичко след тази възраст "е късно" да се прави. Да но това не е така по света.
6
1
 
27
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Напълно ме видиотихте - в заглавието пише, че стяга тиха сватба, а в пояснението - че определено ще спре всички планове и подготовка за сватбата, докато.....четете ли си нещата предварително, или дай да пуснем нещо, да има с какво да се запълни страницата.
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТЖИВЕЛИЦА !!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Набор '64 е.
3
8
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Кви 40, тя гони петдесетака вече. Така и не намери подходящия. Но голям праз.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сп??нсЧОВЕК ЦЯЛ ЖИВОТ МОЖЕ ДА ТЪРСИ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.КАТО НЕ ГО Е НАМЕРИЛА В ЕДИН, ЗАЩО ДА НЕ ГО ТЪРСИ В ДРУГ ДОРИ И НА 40...
1
30
 
3
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Не ми се рови из нет-а, но тази не стана ли известна преди 20-тина години, та сега ще е на 40 и още ми се влюбва и ала-бала, досега като не е намерила щастието, на дали от сега ще го намери в лицето на един застаряващ холивутски пройдоха.