Калин Терзийски плаши: До седмица ще умра!

Болен съм, братче, изплака поетът от Facebook
Обновена: 7 мар 2017 16:06 | 7 мар 2017 16:05, Александър Попов
59
Калин Терзийски плаши: До седмица ще умра!
Снимка: Facebook

Поетът Калин Терзийски изплаши част от своите последователи и приятели в социалните мрежи с мрачен пост, в който главна героиня е Оная с косата.

"Ето какво ще ви кажа. до седмица ще умра, лекар съм и знам. Не е особено нещо, всеки, който е бил жив е умрял. Но като си умрял не можеш да напишеш новите си три стихотровения и да ги прочетат, а това не е добре за мен. Не е особено добре", написа Кайо във Facebook.

Под неговите думи се е завързала дискусия и философски размисли за живота и смъртта. Някои предлагат помощ на Терзийски, други го канят на гости, а трети му подаряват надежда.

"И как разбра, че ще умреш? Ще се самоубиваш ли? Или си неизлечимо болен, в терминален стадий?", пита негов приятел. "Много съм болен, братче", отвръща му поетът.

Калин Терзийски имаше проблеми с алкохола, които станаха достояние по време на връзката му с Елен Колева, а по-късно и в риалити шоуто "Фермата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Калин Терзийски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
27
 
! Отговори
мед сестра преди 7 години
Лекар бил......никой не знае кога ще умре, това са поредните му психопатии.... алкохолни деградации.... това трябва да знае като е лекар.....
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧокоКато спре алкохола, няма да има какво да пише. Тия пияндурници живеят само, за да се наливат до припадък и после да мислят тъпотии, които да записват и представят като литературни произведения. Такива са ни "авторите", гладни и жадни палячовци.
11
1
 
43
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
Няма да умре, просто ще изтрезнее. Те всички алковци започват да умират като им свърши пукницата. Справка този на етажа под мен, даже се моли, плаче и заплашва за глътка алкохол. После не пие 3-4 месеца.
10
1
 
37
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Човек, вземи да спреш алкохола.
9
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ха ха, на алкохолика са му свършили парите и почна да пише глупости, та белким го поканят в някоя телевизия на интервю и да изкара пет лева. В казан си се пекла, по тръбичка текла.....
8
9
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Дано !! Време ти е вече
7
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз така като се накова вечерта на сутринта по няколко пъти умирам и възкръсвам
6
3
 
31
 
! Отговори
! преди 7 години
Жалък си......когато те видях без да искам по телевизията разбрах, че те има.....после прочетох едно твое творение и осъзнах, че чета несвързаните вулгарни мисли на един алкохолик.
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пияницо, хайде качвай се на въжето и се люшкай до насита. Ама от такива псевдо интелектуалци. Видяхме те колко струваш. Джибра
4
3
 
31
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Да не е свършил пиенето!
3
3
 
34
 
! Отговори
Терминал преди 7 години
А ако не умреш значи или си прескочил трапа или пак си търсил евтина популярност. Последното ти е запазена марка, бездарно пиянде.
2
4
 
31
 
! Отговори
пиянка преди 7 години
Той и Митьо Пишова щеше да се беси за един Гергьовден, ама още не е...
1
4
 
15
 
! Отговори
ass преди 7 години
голяма вълна