Калин Терзийски: Болен съм, пия много от 25 г.

Има проблем с алкохола, майка му също не може да му помогне
12 мар 2017 18:55, Александър Попов
70
Калин Терзийски: Болен съм, пия много от 25 г.
Снимка: Facebook

В средата на седмицата писателят Калин Терзийски изплаши своите приятели и познати с пророчеството, че ще умре до няколко дни.

Предсмъртна изповед ли е това или депресията на един пиян поет? Видимо е, че той е болен, но пък не избягва светската и медийна суета. Живее с родителите си, които обаче също не могат да му помогнат да се справи с чашката.

"Имам болно сърце. На 46 години съм, а от 25 години пия много алкохол. Достатъчно дълъг период, в който водя нездравословен живот, заяви поетът пред Нова тв.

Според него един творец трябва да прави каквото поиска и да умре, когато поиска.

Фъфлейки, явно от изпитите напитки, той смотолеви, че въобще не се е предал. Терзийски сподели, че му е мъчно, че медиите изкарват нещо лошо връзките му с жените, че било голям грях.

"Жените харесват идиоти като мен. Обаждат се, а аз не отказвам", заяви Кайо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Калин Терзийски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
38
 
! Отговори
Сийка преди 7 години
Айде стига ни занимавахте с този. Пияници под път и над път. Колко хора има, честни, почтени, работещи, борещи се за по-нормален живот, достойни за уважение. За тях пишете, нещо хубаво, позитивно, даващо пример.А този - ще мра, ама няма да мра, пия от 25 години, живея при нашите. Чуден анти-пример.Алкохолът е избор, той е направил своя избор, ама нас защо ни занимавате с това?!
15
4
 
43
 
! Отговори
Пич преди 7 години
Аххх, как ненавиждам такива суетни лигльовци! Много познат типаж. Лошото е, че жените наистина харесват подобен тип нарциси, чието единствено занимание е, да се правят на интересни. Или ще умират, или има проблем с алкохола, или някаква друга интересна историйка. Колкото да се задържат в центъра на вниманието ...
14
5
 
6
 
! Отговори
Рашо преди 7 години
BURZUM,Слагам ти един зелен палец, радвам се да те видя извън ония националистически дискусии. Можеш да се окажеш свестен човек after all.
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калинчоу,евла баце,пий и ти дреме,къркай..па до га може!!
12
9
 
44
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
На 46, и живееш с родителите си, с нищо постигнато зад гърба? На такива в щатите им казват "losers" - нещастници, или ***, няма точен превод но хващате идеята. И има жени които му се обаждат???? Явно нивото много е паднало в БГто.
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ъъъъъ, преместих.
10
12
 
16
 
! Отговори
КАЗАНДЖИЯ преди 7 години
АМИ - ПЪРВО ГО СЪВЕТВАМ ДА ПИЕ КАЧЕСТВЕН АЛКОХОЛ, А МЯРКАТА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ОТ САМО СЕБЕ СИ. ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КУПЕШКИ. И СЛЕДВАЩАТА КРАЧКА Е ДА СИ ПРАВИ САМ ТОЗИ АЛКОХОЛ, ИЛИ В КООПЕРАЦИЯ С НЯКОЙ ПОЗНАВАЧ - ТАКА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ЦЕНИ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ И ПИЕ. ЗА ЦЕЛТА СА НЕОБХОДИМИ МАЛКО ИНВЕСТИЦИИ - ЗА СЪДОВЕ И АПАРАТУРА, НО ПОСЛЕ ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. ВСЕ ПАК АЛКОХОЛЪТ НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ, НО ПОМАГА ЗА НАСТРОЕНИЕТО ... А ОТНОСНО МЯРКАТА - ДА ОПИТА ДА ИЗПИЕ 1 КОФА ВОДА ЗА 1 ДЕН.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кайо????? не се опитвайте да умилостивите пияндурника
8
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 47 съм, не пия и съм здрав.
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако иска да мре да мре. Айде по- живо.
6
4
 
21
 
! Отговори
Сульо преди 7 години
Тоз *** няма ли най-сетне да препие,*** и да ни оттърве от себе си,че ще спрем да гледаме сайтове заради него?
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ни занимава със себе си?Нали е лекар - нека се опита да се лекува.
4
1
 
51
 
! Отговори
ined преди 7 години
Алкохола не прощава
3
1
 
50
 
! Отговори
ДИдо преди 7 години
Пич, никой не ти налива на сила в устата. Не казвам, че е лесно, но стига да има воля, има и начин.Аз никога не съм близвал и да ти кажа, жив съм. Успех, дано се пребориш!
2
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко пич!!! Всички пием ама само ти се оплакваш. Цяла БГ , чака бюлетина с твоето пиянство, ако си мислиш така грешиш. Отрежи си ухото за да си по интересен. За повече оригиналност може и оная работа. Ще завъртят извънредни емисии медиите.
1
2
 
36
 
! Отговори
Ванко 1 преди 7 години
Пуста тояга