Дръзка, но секси ли е? Бионсе с голям корем и къса рокля

Kонспирация сочи, че звездата чака момчета
15 мар 2017 11:22, Александър Попов
14
Дръзка, но секси ли е? Бионсе с голям корем и къса рокля
Бионсе с конспиративните обеци. Снимка: Instagram

Мнозина пророкуваха, че Бионсе ще се скрие от погледите до края на бремеността си и ще търси спокойствие преди важния ден. Нищо подобно! Звездата постоянно провокира с лични кадри, а с последните фотоси направо подлуди своите почитатели.

Тя пусна нещо като неофициална фотосесия, като на снимките позира с ултра къса черна рокля на фона на големия й корем.

Визията е била за гостуването по повод рождения ден на Лоусън, съпругът на майката на Бионсе, Тина.

Според конспиративна теория, Бионсе ще дари своя съпруг Джей Зи с момчета. Както е известно, звездната двойка чака близнаци. Според тази теория, когато Бионсе била бременна с Блу Айви, носила син клин. Хората си мислели, че това е подсказка, че ще бъде момче, а то всъщност било заради името. Сега пък като аксесоар на черната къса рокля сложила обеци, които носела през 2008 година в клипа към песента "If I were a boy". Което означавало, че ще има момчета. времето ще покаже дали конспираторите имат право.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Бионсе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бременна и гола - няма нищо секси, дори е гаднооо. На вид. Неестествено.Все едно на жена или бъж с голям тумбакк да кажеш че са сексии ;)
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички бремени жени са прекрасни, защото носят в себе си нов живот. Няма значение "заглавието", което носят.
7
0
 
3
 
! Отговори
Kiki преди 7 години
Не е дръзка,а тлъста
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От както Деми Мур се снима гола и бременна, известни и неизвестни и подражават. Не го намирам за секси, даже не е интересно, щото все пак на жената предназначението и е да създаде потомство. Така нищо чак толкова атрактивно и невиждано няма в големия корем.Иначе няма лошо, че тя се харесва така, поне се предполага, щом го демонстрира.
5
2
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Секси ама другият път , не може в такава напреднала бременност с тоя масивен корен да е секси .Трябва да си як фетишист за да ти хареса тази снимка
4
0
 
3
 
! Отговори
верно преди 7 години
Верно казва номер 1. Имаше в едно предаване като беше бременна с Блу Айви, как й се набръчка корема като сяда. Тоес - оказа се, че явно има подплънки на корема вместо да е бременна. Като нищо може сурогатна майка да е родила първото й дете, тя нито напълня, нито се промени. И това сега да й е първа бременност. но случайт се потули и нищо не се разбра тогава.
3
3
 
11
 
! Отговори
ама че глупост преди 7 години
Секси е само за мъжа си. Кой нормален ще се възбуди от бременна. В края на краищата нали това е целта на цялото мероприятие - да се напълни фурната. Вече като не е свободна и е ясно, че някой го е изпреварил, за какво секси и привлекателно говорим?! Няма за кво да се бори един мъж тука - целта вече е изпълнена от някой друг. Пфф
2
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Леко сега с истерията за правата на бременните и кърмачките.Не е сески, защото се е обляква като за реклама на Илиянци от края на 90-те. Това черно, плюшено ансамбълче с черната лента около врата беше актуално около абитуриентския бал на Лепа Брена. Човек колкото по-малко вкус има, толкова по-трудно може да го скрие.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая не роди ли ве? от колко време се показва бременна