О, Джизъс! Благо и Есмер пак отделно

Рускинята зарязала родния футболист още на Св. Валентин
17 мар 2017 22:44, Александър Попов
37
О, Джизъс! Благо и Есмер пак отделно
Снимка: Instagram

Една от най-често разделящите и събиращи се двойки в шоубизнеса – Благой Георгиев и Есмер Омерова, отново са се скарали и не са заедно, пише "Монитор“.

Поредната криза в отношенията им е настъпила около Свети Валентин, като тогава Есмер празнувала в Куршавел с родителите си и малкия Елай.

За разрива помежду им говорят и постовете на танцьорката в Instagram с клиширани мъдрости от типа на: "Не възрастта, а мъжът променя жената" и "Можеш да имаш 100 жени, но пак няма да намериш мен в тях. Съжалявам, любов".

Красивата татарка лекува любовното си разочарование и с интензивни тренировки в залата по танци, като бързите ѝ крака и красивите линии в хореографията събират само суперлативи под клипчетата в социалните мрежи.

Последният си отскок до България футболистът и танцьорката направиха по Коледа, когато Джизъса празнува рождения си ден с децата си от гимнастичката Христина Витанова – Йоана и Давид.

Миналата есен след предполагаема изневяра Благо купи на Есмер апартамент в Москва и се извини за гафа с воаяжи в Дубай и Барселона.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Есмер Омерова - рускиня или татарка?