Кели Кларксън се раздели с луксозно имение за $9 млн.

Първата финалистка на "Америкън Айдъл" сменя жилището си
18 мар 2017 13:53, Екип на Tialoto.bg
7
Кели Кларксън се раздели с луксозно имение за $9 млн.
Снимка: Variety.com

34-годишната Кели Кларксън стана известна като първата, спечелила музикалното риалити "Америкън айдъл".

Животът на Кели е сбъдната мечта. От никому непозната, за няколко месеца в шоуто през 2002 година се превръща в суперзвезда.

Птиченцето каца на рамото ѝ, щом се качва на сцената на хитовото предаване. Оттогава всичко за нея се случва като на магия. Записва 7 албума, прави 7 турнета, участва в куп телевизионни и кино продукции. Пише и книга.
Кели Кларксън е известна и със своята филантропия. През годините тя е пяла на куп благотворителни концерти, събирайки средства за болни и страдащи хора по света.

В личен план Кели е омъжена за сина на американската кънтри певица Риба Макинтайър – Брандън Блаксток. Двамата сключиха брак през 2012 г., имат две деца.

А последните новини около красивата Кели са свързани с продажбата на първия ѝ семеен дом. Това е имението на семейство Кларксън-Блаксток в Хендерстоунвил, щата Тенеси. То разполага с колосалните 1 870 кв. м, разделени на 7 спални, 11 бани, шармантно фоайе, няколко всекидневни, гигантска кухня, официална трапезария.
Удивителното в този дом са неговите стаи за развлечение. За възрастните има мокър бар с билярдна маса и импровизиран кът за хазартни игри. За малчуганите пък е изграден специален детски кът с тенис на маса и две двуетажни легла. Имението може да се похвали и с киносалон.

Бившето жилище на поппевицата Кели Кларксън хич не страда откъм спортни съоръжения. В задния двор има плувен басейн и игрище за волейбол. Сред останалите екстри на имота е частният кей за яхти и джетове, издигнат до минаващата в близост река.

Когато Брандън и Кели се оженили, те трябвало да започнат своя семеен живот в собствено жилище. С общи усилия те успяват да съберат сумата от 2,8 милиона долара, за да купят въпросното имение. Но сега, 5 години по-късно, имението вдигна стойността си. Преди дни то бе продадено за 9 милиона долара.

Триетажната постройка е строена през 80-те години на миналия век. Тя е преминала през сериозно обновяване, но дизайнерите са съумели да запазят автентичния ѝ аристократичен облик.

В интериора също са останали тежките архитектурни елементи – стълбището, камините, колонната редица във всекидневната. Отвътре имението напомня хижа. Стиловете, употребени в неговата вътрешност, са провинциален, съвременен и класически.

Разгледайте имението на Кели Кларксън в галерията на Tialoto.bg

Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: имениеКели Кларксън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Луксозников преди 7 години
Мацето е отдавна полу разорено. Сега вече е напълно разорено и 9 млн.$ не ще и стигнат. Да благодари на близки и роднини.Филантропията не е извинение за прахосничество.Иначе пее супер и има добро д...,ама вече се котират пържоли.
4
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 7 години
До АнонименАми че имотите поскъпват 3 пъти за 5 години след лек дизайнерски ремонт
3
1
 
7
 
! Отговори
???? преди 7 години
До американска мечтаАбе то хубаво да пееш ама певците (мюзик айдълките ) започнаха да стават повече от тези дето работят....а някой трябва да работи.
2
2
 
4
 
! Отговори
???? преди 7 години
До Анонимен 1Ами прочети пак..."с общи усилия събрали някакви си 2.8 милиона"... ето ти я поуката ... с общи усилия милиони повдигаш
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво да правя с тази информация :(