Кейт Уинслет призна за тормоз в училище

Подигравали я, че може да играе само дебелани
25 мар 2017 12:52, Петя Славова
2
Кейт Уинслет призна за тормоз в училище
Снимка: архив, Reuters

Кейт Уинслет гостува на WE Day UK, където се изказа против детската жестокост и илюстрира думите си със свои примери. Пред огромна аудитория, която се състоеше от около 12 хиляди души, Кейт призна, че в училище е била постоянно подлагана на подигравки и издевателства от страна на нейните съученици, защото им е споделила желанието да бъде актриса.

"В училище постоянно ме унижаваха, наричаха ме тлъста и ме дразниха за желанието ми да стана актриса. Запушваха ми шкафа, присмиваха ми се", сподели звездата от "Титаник".

"Веднъж ми казаха, че успехът може да ме споходи, само ако играя тлъсти момичета – продължила с признанията актрисата – тогава се чувствах неуверена и мислих, че не съм достатъчно добра, че не изглеждам правилно и не се вписвам в общоприетите рамки на "съвършената красота", защото моята фигура не е идеална".

Затова пък Кейт отбелязала, че тези трудни моменти не са успели генерално да й повлияят и да променят мнението ѝ за нея самата. И дори когато нещата не са се получавали съвсем, Кейт така и не се издавала.

Вижте още за Кейт Уинслет в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на сладураната. Жена, а не щека както много от бранша.