Принц Джордж се готви за училище. Почва през септември

Детето ще посещава частно училище Томас в Лондон
25 мар 2017 12:38, Петя Славова
20
Принц Джордж се готви за училище. Почва през септември
Снимка: Reuters

Принц Джордж, който е трети поред в наследяването на британския престол, ще започне да посещава подготвително училище през септември, оповести пресслужбата на двореца Кенсингтън, цитирана от Ройтерс.

3-годишният Джордж, по-голямото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, ще посещава частното училище Томас в Батърси в Лондон, пише БТА.

Решението е в разрез с неотдавнашните традиции по-младите представители на кралското семейство да се изпращат в училището Уедърби в Нотинг хил, което са посещавали Уилям и чичото на Джордж - принц Хари.

Тази промяна идва след решението от януари на Уилям и Кейт, херцога и херцогинята на Кембридж, да се установят в Лондон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога порасна това дете, помня сякаш беше вчера деня в който се роди и Кейт го показа на света! Да е жив и здрав Джорджи, голям красавец ще стане. :) Нямаше да е зле и ние да сме част от британската империя. Дори и символично! Ама ние не знаем какво е в интерес на България и все врагове си създаваме.
14
4
 
6
 
! Отговори
упс... преди 7 години
Принц Джордж се готви за училище. Почва през септември.------Браво!!!Това е най-важната новина която вълнува българското общество и пенсионери, "едва свързващи двата края"!ПСАбе, я най-добре да го запишат у "Факултето" или "Столипиново", човек шъ стане!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ангел Английската Кралица Символично "управлява" 1/3 да от световното население в света.-защо мислиш, че е символично, само защото се води "символично" :))
12
3
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Знаете ли че, има 33 държави по света на чиито банкноти е изобразена Кралицата Майка.Всичките тези 33 държави плащат символичен данък на Английската Кралица.Част от тези Държави са Канада,Австралия ,Нова Заландия ,ЮАР ,Индия ,Пакистан и др. Английската Кралица Символично "управлява" 1/3 да от световното население в света.Нито една от тези страни не е заставена насила да е член на Британската Империя !
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Влез малко от малко в час с нещата "зад завесата" ... :))
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Нали Англия си има Парламент и Правителство?-:)) че на кого са подчинени т.н. "парламент" и т.н. "правителство"? :)) А да знаеш, че великобритания дефакто няма конституция? :))
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че в 21 век във водеща и развита държава има Кралици ,Кралове и Принцове е по скоро уважение към наследниците на Великите Английски ръководители които правят Англия Империя преди 700-800 години.Този на снимката е родственик на Ричард Лъвското Сърце,Хенри 3-ти ,Едуард 1-ви,2-ри и 3-ти .Същите тези правят Англия Империята на Незалязващото Слънце (Във всеки ден и час,по цялото земно кълбо има Английска Земя над която грее слънце)
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата зависи дотолкова, че се харчат големи суми за прищевките им. Колкото и да си ги обичат и англичаните почват да разбират, че няма нужда да се отделят огромни суми, за да се правят на велики. Само преди една- две години май беше, когато имаше протести против купуването на поредния ролс- ройс за кралската фамилия.
7
0
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Епохата може и да е отминала но Англичаните си обичат монархията.Преди Десетина години имаше референдум дали да си останат монархия и близо 70% гласуваха с ДА .След като народа си ги иска значи всичко е наред! Техните ръководни функции са силно ограничени и състояние на Държавата почти не зависи от тях.Съществуването им е по скоро символично!
6
0
 
2
 
! Отговори
От 7 преди 7 години
Извинявам се, не индивидите, а англичаните.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милиардни суми се трошат, за да се обгрижват разни фамилии. Нали Англия си има Парламент и Правителство? За чии зор са им тези хубостници. Крайно време е човечеството да разбере, че епохата на монархиите отмина.
4
6
 
9
 
! Отговори
Принц Българан преди 7 години
Браво-о-о! Най-после ще спя спокойно! И тоз принц ще се изучи - друго нищо не ме интересува - дори и това дали ще има какво да ям утре! Щото ще ми кажат - яж пясти!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принцове,принцеси и другите им производни са хора като на и плачат и се радват,страдат...ще ходи учи където си иска,нашите политици къде учат децата им?
2
9
 
9
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Странна ситуация ще възникне ако тъй нареченият принц не си знае някой урок. Дали учителката ще посмее да му пише двойка?! Ако го направи дали на другият ден няма от МИ5 да почукат на вратата й и някой агент да й обясни внимателно, че така не бива. Принцът е роден по-умен и по-знаещ дори и от самата нея и трябва да получава само отлични оценки.
1
10
 
20
 
! Отговори
баю преди 7 години
Частно училище ли? Защо не държавно? Там деца не учат ли? А и защо му е изобщо да го пращат на училище няма ли частни учителки да му преподават вкъщи? Или на баба му пенсииката е малка и ако плати на учители няма да може да си купи хлебец? Дева про.стотията на тея енгелизи да си чуват крале принцове и кралици като в средновековието. Алооо 21-ви век е бе в цивилизованият свят отдавна няма такива търтеи!