Обаждане към Мария (все още) Гущерова: Нагла шофьорка си!

"Ако на някой не му харесва как съм спряла – да ми се обади"
31 мар 2017 09:00, Александър Попов
95

Снимка: Facebook

12

Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата кола, дали е от самосъзнание, но и тя попадна сред наглеците, които заслужават публично внимание.

Тя бе прихваната от активисти на страницата: "Заедно срещу крайно наглите шофьори" в столичния квартал "Лозенец". Най-безпардонно Гущерова е паркирала белия си мерцедес на тротоара, не й достига съвсем малко да влезе в сградата. Не е ясно дали не е помолила пазача на сградата да остави колата си във фоайето.

Още по темата

"Човекът ни тогава не е имал стикер, но не се сдържах. На въпроса защо е спряла е отговорила: "Ако на някой не му харесва как съм спряла, да ми се обади". Ето това имат предвид хората, когато казват, че чалгата не е просто музика. Тя е диагноза. Тежък тумор. Ще го изрежем, няма как, длъжни сме!", пишат под снимките от страницата срещу шофьорите-нарушители.

"И не, Мара, никой не завижда за хубавата кола, на която имаш късмета да се возиш. Не това е причината да грейнеш тук, както първосигнално решавате всички лоботомирани орки. Колата е чудесна, но нямаш и най-малка заслуга за нейното очарование! Жалко, че не може да компенсира дефицита на човещина и крещяща селяндурщина. Споделяйте, дано стигне до адресата си!", призовават още във Facebook.

Естествено, коментарите не са никак в полза на изпълнителката. Жена дори си спомня, че заедно изкарвали книжки в Стара Загора и директно я обвинява, че не е взела тапията със знания и умения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
dnes.bg/obshtestvo/2017/03/31/izpovedta-na-17-godishno-momiche-iskam-da-ostana-tuk-no.336704
42
2
 
19
 
! Отговори
Мара Джуката преди 7 години
До АнонименС тоя спрей монтажна пяна да и се запълни кухата тиква, а не да се разсипва хубавата кола...
41
1
 
41
 
! Отговори
Край преди 7 години
Ми не е имало място. 80% от населението смята че като "няма място" може да се паркира на тротоара. Нищо че тротоара не е за коли и с тия тритонни джипове става на чакъл за месеци. Другите 20% от населението смятат че "като нема работа" можеш да си крадеш. Такива сме си ромобългарите.
40
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има едни спрейове с монтажна пяна ,струват 3.5 лв.купувате един слагате тръбичката от комплекта (30 см.) и го вкарвате в аиспуха на нарушителя.Пръскате и броите до 3,ще видите как после никога няма да му хримне да паркира неправилно!!!Евтино,ефикасно,възпитаеащо!!!
39
1
 
20
 
! Отговори
skunka do 50 преди 7 години
Баретата и дронове има, но си ги купува сам. Издържа цял антураж сам, а тази отварачка харчи парите на номенклатурата :))))))
38
6
 
1
 
! Отговори
онанимен преди 7 години
До Анонимен42я земи, като те отвържат и *** питай баретата колко детски площадки ще станат от колите му , като си толко отворен.
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми откак е без шафьори Мичето така ще спира, толко си може детето. Пази си паричките за кола маска на осмоъгълника, че си требва нов спонсор, не може и заплата на шофер да плаща..
36
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази па коя беше ?
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотия, простотия, простотия.Не намерих по безкрайната земя.Простотия, простотия, простотия.Е наситена България до ръба!!!
34
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес пишат за нея, утре ще я забравим дори коя е ;)без чичко паричко ще залезе и най много някой розов филм да издаде нищо повече.
33
0
 
9
 
! Отговори
Egsmbnsptr преди 7 години
Жидомиров, седни и прочети полет над кукувиче гнездо, има го в читанката. Там е обяснено.
32
20
 
7
 
! Отговори
Жидомиров преди 7 години
Може ли някой да ми обясни значението на израза -лоботомирани *** - какво означава че не съм го срещал
31
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тая офсъ колата й струва колкото да се направят детски площадки в половина Северо-западна България. Целия икономически продукт на тази страна се отича в ръцете на ***, които моменталически купуват най-скъпите луксозни стоки, които облагодетелстват ЕДИНСТВЕНО И САМО чужди икономики. Айде, купи нещо скъпо, ама поне парите да се въртят в нашата икономика, колкото и да е никаква.
30
0
 
54
 
! Отговори
..... преди 7 години
Наглостта и нахалството се превърнаха в религия в нашата мила държава!
29
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помня като я видях за пръв път Мара в Сблъсък на Иван и Андрей. Толкова *** *** не бях виждал преди това. Водещите я бъзикаха колко е проста а тя дори не се усещаше и обясняваше некви глупост за "нейното творчество". Това няма как да се промени, тая селяния е толкова дълбоко вкоренена че с нея ще си умре. Лошото е че тогава селските пръчки бяха малко а сега са на всяка крачка и даже са модерни
28
0
 
26
 
! Отговори
kjh преди 7 години
*** заралийка от КольЮ ГанчевУ
27
0
 
47
 
! Отговори
Възутен преди 7 години
Единственото спасение от кухи ***, мутри, бизнесмени и др. с бели мерцедеси е черен мерцедес(катафалка)
26
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простащина, долна, нагла, безочлива. Чалгата е диагноза, да се пее как ще зяпна гащите, пищова в панталона и тем подомни простотии.. хора без никаква ценностна система. Каквато е очевиднo Мара. МВР може да и пусне един хиш за 50 лева, и следващия за 500, тетият за 5 000 и в съда. Така се процедира в Европа, три нарушение - съд.
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
mursha nedna,zabravi ot koe selo izleze i pochna da se prai na golqmata grajdanka.
24
1
 
15
 
! Отговори
преди 7 години
Хм ,аз като карам хубава кола ,то и аз ли мога да паркирам където си искам ,за да избивам комплексите си !? (ЗАЩОТО с друго няма какво да се покажа-убава ама .......))