Обаждане към Мария (все още) Гущерова: Нагла шофьорка си!

"Ако на някой не му харесва как съм спряла – да ми се обади"
31 мар 2017 09:00, Александър Попов
95

Снимка: Facebook

12

Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата кола, дали е от самосъзнание, но и тя попадна сред наглеците, които заслужават публично внимание.

Тя бе прихваната от активисти на страницата: "Заедно срещу крайно наглите шофьори" в столичния квартал "Лозенец". Най-безпардонно Гущерова е паркирала белия си мерцедес на тротоара, не й достига съвсем малко да влезе в сградата. Не е ясно дали не е помолила пазача на сградата да остави колата си във фоайето.

Още по темата

"Човекът ни тогава не е имал стикер, но не се сдържах. На въпроса защо е спряла е отговорила: "Ако на някой не му харесва как съм спряла, да ми се обади". Ето това имат предвид хората, когато казват, че чалгата не е просто музика. Тя е диагноза. Тежък тумор. Ще го изрежем, няма как, длъжни сме!", пишат под снимките от страницата срещу шофьорите-нарушители.

"И не, Мара, никой не завижда за хубавата кола, на която имаш късмета да се возиш. Не това е причината да грейнеш тук, както първосигнално решавате всички лоботомирани орки. Колата е чудесна, но нямаш и най-малка заслуга за нейното очарование! Жалко, че не може да компенсира дефицита на човещина и крещяща селяндурщина. Споделяйте, дано стигне до адресата си!", призовават още във Facebook.

Естествено, коментарите не са никак в полза на изпълнителката. Жена дори си спомня, че заедно изкарвали книжки в Стара Загора и директно я обвинява, че не е взела тапията със знания и умения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
44
 
! Отговори
Патриота преди 7 години
Нека заедно се възмутим!... Но само оналйн!
2
1
 
97
 
! Отговори
факт преди 7 години
А ТАЗИ СНИМКА ЩЕШЕ ДА Е ОЩЕ ПО КРАСИВА ,АКО ИМАШЕ ЗАБИТА ЕДНА КИРКА В ТАВАНА !!
1
0
 
93
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Ми дайте и телефона да и се обаждаме като толкова иска!