Сестрата на Меган Маркъл: Кралското семейство ще се удиви!

Саманта Грант пише книга за лицемерието на актрисата
3 апр 2017 20:45, Петя Славова
3
Сестрата на Меган Маркъл: Кралското семейство ще се удиви!
Снимка: Instagram

Докато поклонниците на кралското семейство във Великобритания наблюдават с интерес как се развиват отношенията между Меган Маркъл и принц Хари и с нетърпение чакат съобщение за предстоящата сватба, сестрата на актрисата усърдно събира компромати срещу нея, пише OK Magazine.

Саманта Грант неведнъж е заявявала, че Меган не е толкова добра, за колкото се представя. По думите ѝ, звездата е готова на всичко за кариера и пари.

"Не мисля, че британската кралица би я приела такава, каквато е в действителност, заяви в едно от многото ѝ интервюта Саманта – Меган е егоистична и самовлюбена. Мисля, че кралското семейство ще бъде силно удивено".

Съвсем скоро стана ясно, че Саманта дори смята да напише и книга за Меган, в която ще разкрие цялата истина за нея. Работното заглавие е "Дневникът на сестрата на принцесата".

По думите на Грант, Меган винаги е искала да бъде принцеса и Хари не е нейната любов на живота ѝ, а средство за постигане на целите ѝ.

"Тя е с ледено сърце. Аз винаги я подкрепях, но не допускам лъжите и лицемерието", обяснявала Саманта. Тя също така се надява, че все някога Меган ще прочете книгата ѝ и ще си направи правилните изводи.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
идиот по Достоевски преди 7 години
добрите хора са скучни за такива като Хари
2
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :(В руско например, ако някой си позволи подобен коментар - умира. От естествена смърт. Бързо.
1
2
 
11
 
! Отговори
:( преди 7 години
Е, няма що!Ако казаното за Меган е истина, значи неприятният характер отличителен белег на това семейство. Трудно ще се намери човек, който би разтръбил подобни неща по адрес на сестра си, когато на нея може би наистина й предстои сватба с един от най-популярните принцове на света.