Тоалети на BG дизайнерка на сватбата на Пипа Мидълтън

Невена Николова покори Лондон и кралското семейство
3 апр 2017 19:34, Петя Славова
4
Тоалети на BG дизайнерка на сватбата на Пипа Мидълтън
Снимка: архив, Булфото

Българската дизайнерка Невена Николова покори Лондон. Стана ясно, че тя ще облече и близки до кралското семейство за сватбата на Пипа Мидълтън.

Имената на тези, които ще носят рокли с марката "Невена", остават тайна, но отсега е ясно, че ще има поне няколко произведения на изкуството, създадени от ръцете на българката, съобщава bTV.

Да бъде дизайнер, никога не е била нейна мечта. Но пък се превръща в творец, който може да откаже поръчка дори на Бионсе, ако няма достатъчно време, за да създаде най-доброто.

Студиото на Невена е в сърцето на Лондон. Казва, че дотук се стига с изключителен труд, упоритост и праволинейност, а тъкмо това са характеристиките, които липсват при хората на изкуството.

"Някои работят, други – не, някои се самозабравят, други – не. Много са малко хората на изкуството, които са успели да останат себе си, да запазят моралните си принципи", разказва дизайнерката.

Търсят я от цял свят и с годините е развила умения да общува по различен начин с различните клиенти. Подхожда индивидуално, а и различните националности изискват различно общуване.

Вижте още за Невена Николова и как е отказала да направи тоалет на Бионсе в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами убаву, ама да земе да съ среши. Кусъстъ и кат лава от Етна.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На дали е проста!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, хайде сега - чак пък толкова - на Бионсе отказала.... и тя Бионсе оттогава ходи съсипана от мъка, гола и боса. Журналистчето защо не отиде да попита Бионсе дали изобщо е чувала за тази жена.... Като почнат да се предствляват и да си вярват, чак забравят къде да спрат. Смешници. Навсякъде животът е труден.
1
1
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
На Бионс може и да от каже но на бат ви Минко няма как!