Грозни сцени: Фенка наплю Орлин Павлов, той я блъсна

Певецът сигнализира полицията, тя отсече: Ще го съсипя!
34
Грозни сцени: Фенка наплю Орлин Павлов, той я блъсна
Снимка: Монитор

Поп певецът Орлин Павлов се замеси в грозни сцени в НДК след края на благотворителен концерт. Той съборил на земята текстописката Кристина Павлова, след като тя го наплюла, съобщава "Монитор".

Текстописката паднала по лице, а Орлин хванал приятелката си Лина Роскин за ръка и бързо изчезнали от погледите на очевидците.

Пред вестника Павлова заяви, че изпълнителят задържал нейни произведения и я обиждал, когато си ги искала обратно.

"Аз съм му посвещавала поеми и като подарък. Той винаги ми благодареше, когато присъствах на неговите участия. Сега твърди, че го преследвам. Много го е страх от мен, но ще го съсипя", закани се тя.

В творчеството на Орлин няма песни по текст на Кристина Павлова. Тя самата също не отрича, че има няколко профила в социалната мрежа, от които му пише.

Певецът пък най-вероятно ще се оплаче в полицията, тъй като не е убеден в клиничното й състояние.

"Преследва ме от 2-3 години. В неделя ме нападна и наплю. Имам свидетели. Тя е болна психически", защити се Орлин Павлов.

Концертът, на който стана екшънът, беше посветен на децата с аутизъм. На откритата сцена музикални поздрави отправиха още Любо Киров, Поли Генова, Дидо от "Д2", Коцето Калки, вокална група „Бон-Бон“, Дара и други.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
12
 
6
 
! Отговори
:( преди 7 години
*** "творците" майна...
29
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е тоя и коя е тя ???
28
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То тази фамилия е доста разпространена в България. Тази го е оплюла и то публично пред НДК, в присъствието на медии и граждани, отишли на концерт, да се забавляват. Долна постъпка. При това жалък опит да петни името на артист и чак заплахи отправяла.
27
18
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Интересно, че и двамата имат еднаква фамилия. Да не минали тайно под венчилото?
26
6
 
37
 
! Отговори
бай Рангел преди 7 години
Този не е стока. Има склонност към измами. Тази плюнка си е отишла на точното място.
25
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие не виждате ли ква бъчва е тази, как изобщо си мисли че Орлин ще и обърне внимание ?
24
22
 
10
 
! Отговори
Я гледай преди 7 години
Тази текстописка да не е онази девствената Деса Поетеса.Между другото така и не стана ясно дали е девствена или не.Щото и за Корнелка не е ясно дали е загубила или е спечелила.Кво до правиш? Разделена България.
23
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То по-страшното е, че и мъже го преследваха, които правят с*кс за пари, и не е ясно какво точно искат от него, тъй като не го получават: сводници и извратени жени, да се хвалят че оправили здезда. Добре, че всичко това вече е в историята и няма да го доближат повече.
22
17
 
56
 
! Отговори
Кирчо преди 7 години
Аз бях там и видях какво стана. Това добиче го преследваше като озверял бизон. Никой не я е блъскал. Орлин Павлов само се защити с ръка а тя падна по най-театралния начин. Явно не е само текстописка но и актриса!
21
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жени как да не ги биеш? По повод на вчерашната статия!
20
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако тия не се бяха плюли/бутали, дали щяхме да разберем за концерта и каузата му?егати грозния ПР, в начина на поднасяне на новините има нещо много извратено
19
15
 
44
 
! Отговори
rupi преди 7 години
Тая "красавица" като я гледам - с голяма глава, мазна коса и като гледам как хищно гледа, стигам да извода,че трябва специалисти да поемат случая. Още повече,че се заканва да го съсипе. Тук мисля,че полицията трябва да се намеси. А за това,че има няколко профила във фейса - то така е при шизофрениците - имат няколко самоличности.
18
6
 
28
 
! Отговори
Довиждане преди 7 години
И текста, и коментарите бая объркано ми звучат... като от разговор с психиатър, ***.
17
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То тия шизофренички лина, която не му е никаква и е толкова зле психически и се представя за друга жена, тая също не е в ред, щом от 2-3 години, го преследва и има още, за които медиите даже не поздозират, снимай ме в клипа, ще си платя в натура, ще ти пиша песни, да стана звезда, пълно е с комплексарки, които сами не могат нищо да направят, и на всичко отгоре и заплашват и чак го оплюла - тая от всичките луди е миналата границата
16
13
 
34
 
! Отговори
Вал преди 7 години
Тоя не беше ли пича, който Багата искаше да го прави женски гълъб :)
15
16
 
55
 
! Отговори
о) преди 7 години
тая очевидно е луда полудяла по Орлин Павлов. и като й благодарил, тя да не очаква след това да й поиска ръката? България е пълна с шизофреници.
14
16
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая нещо не е наред според мен.Щом има няколко профила, от които му пише и го преследва, значи работата не е на добре.
13
13
 
37
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
А всъщност кой е младежа?
12
15
 
86
 
! Отговори
floko преди 7 години
Не съм чувал нито за изпълнителя, нито за текстописката. Но според мен да имаш няколко профила във фейса, да заплюеш човека, да го преследваш.... работата ми мирише на Карлуково. А за това,че я е блъснал понеже го е заплюла - каквото почукало, такова откликнало. Иначе евала на тая психарката за подаръците - пишела поеми и чак му ги подарявала. Аз лично повече бих се зарадвал на шише ракия.
11
13
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена с мерак - жив дявол! :)