След 18 години заедно: Неве се раздели с Краси Ванков

Актрисата проговаря за първи път за разлъката
10
След 18 години заедно: Неве се раздели с Краси Ванков
Снимка: Булфото

Продуцентът Краси Ванков и актрисата Невена Бозукова - Неве са се разделили след 18 години брак. Неве ще говори за първи път за този период от живота си в предаването "Търси се" този уикенд.

"Силата да промениш живота си, когато не си достатъчно щастлив и влюбен в него! Възхищавам се за тази сила на Невена Бозукова - Неве. След 18 години с мъжа до нея - продуцента Краси Ванков решават да поемат по различни пътища, за да търсят онова, което са изгубили помежду си!", написа водещата на предаването Меги Димчева, която сподели и кратко видео с интервюто.

"Говорете, говорете, не спирайте да говорите, каквото и да ви коства това! Ние си казахме всичко на финалния разговор, когато беше вече късно", споделя Невена.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
20
 
! Отговори
Да! преди 7 години
И аз съм чувал за Нина! Ама тя и с Пулев май нещо...
7
2
 
26
 
! Отговори
Едно птиченце преди 7 години
Ами нормално! След като мъжа и чукаше последните 7-8 години една от подчинените си и я издигна до некакъв си директор. А той завалията така и не разбра че любимата му секс кукла Нина Кисимова, бившата съпруга на сина на Асен Кисимов изсмука и обсяда половин София и повечето му приятели начело с Калин Врачански, Асен Блатечки и много други докато му се вричаше в любов и искаше да му ражда деца.
6
3
 
45
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Тия са си платили услугата "озвездяване" и затова ги пишат по вестниците. Никой нормален човек в България и грам не му пука за Краси и Неве, нито пък знае кои са.
5
3
 
23
 
! Отговори
До Сандо 4 преди 7 години
Сандо,ти явно си ,,швед",кой ти го написа това което си ,,повърнал" в сайта.Почерка ти сигурно е и в нужника на гарата.Как ви търпи земята такива примитивни същества бе?
4
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че много хубав мъж имала тая, бе, тююю, хубавите ябълки кой ги ядял.
3
15
 
32
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
Аз зато плющя само чуждо и моята като ми се украчи на 2 седмици веднъж ми е кат на нова година
2
15
 
54
 
! Отговори
Пророк :) преди 7 години
Одъртяваща женица, живееща в химери и илюзии....Ще реве след някоя и друга година, ама ще е "късно либе за китка" :)))))
1
12
 
98
 
! Отговори
яЗЕКА преди 7 години
Koй от от фотото е Неве и кой е Краси...Едно време това ме кефеше у Старт, че пишеха: първи ред отляво на дясно клекнали...Втори ред отляво надясно прави...Некакси се знаеше кой кой е.