Мария: Ще съжалявам ли, че съм била с Гущеров?

Имам отговор за всичко в личния си живот, заяви певицата
Обновена: 6 апр 2017 10:34 | 6 апр 2017 10:23, Александър Попов
50
Мария: Ще съжалявам ли, че съм била с Гущеров?
Снимка: Facebook

Разлъката между фолкпевицата Мария и бизнесмена Християн Гущеров дойде малко изненадваща, но явно само за публиката. Защото през последната половин година изпълнителката не спираше да убеждава колко е щастлива със съпруга си, издаваше секс хитринки, с които пали интереса под чаршафите и т.н.

Но тя не смята да влиза в обяснителен режим за раздялата си с Християн Гущеров. Техният брак продължи малко повече от две години, а бизнесменът обяви края на раздялата им с интервю, в което обясни, че изпълнителката не искала семеен, а разгулен жувот.

Още по темата

Мнозина дори свързаха новата песен на Мария "Болна тема си за мен" с драмите в личния й живот.

"Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават, го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми", заяви тя пред телевизия Планета.

За сътресенията извън сцената тя предпочита да запази мълчание.

"Има една тема, към която спазвам хигиена на общуване, защото аз съм такъв тип човек, който уважава онези, които го обичат, които са го обичали, са помагали и са били част от неговия свят. И по-скоро, прескачайки темата за личния живот, не позволявам някой да се почувства обиден, засегнат. От тази гледна точка казвам "хигиена на общуване", а не нещо да избягвам и да нямам отговор. Имам отговор за всичко, но когато се отнася за личния живот, нека си остане в моята глава, в моето сърце. Имайки предвид всичко, което се изписва напоследък и начинът, по който се опитват и да ме опорочат, и да ме огорчат, ще кажа, че съм човек, който стъпва здраво на опита си, на рутината си и се е доказал във времето. Такива жълти послания и измислени цитати и грозни думи, няма как нито да ме огорчат, нито да ме обидят. Жалко е, че се случва, жалко е, че не си ценим хората. Във всяка една колеблива ситуация злоупотребяваме с това нещо. Аз не възпитавам детето си така. Разбира се, не ми е приятно, но няма какво да направя. Затова просто ще замълча, както съм замълчавала и преди шест години и половина, така и сега. Нито ще отговарям, нито ще давам обяснения. Просто ще кажа, че имайки предвид ситуацията ми в личен план, много хора се възползват и поднасят грозни лъжи за мен. Хората, с които ме свързват и думите, които казват, са лъжа и са грозни" - обясни тя.

Все пак тя коментира с няколко думи и интервюто на съпруга си, в което той се отрече от нея.

"Надявам се, че не е вярно, ако е вярно, ще се наложи да съжалявам за времето, което сме били заедно", заяви Мария и допълни, че ще си замълчи и заради детето си, и заради собственото си достойнство.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: МарияХристиян Гущеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Chris преди 6 години
До Анонимен - пише се 'сватба' (само за инфо).
33
0
 
3
 
! Отговори
зеления гущер преди 7 години
Да *** и неначесания ти пърдялник..Ся вземи хвани трима *** да ти запълнят всички дупки белкем те начешат пък може и да ти разпорят ***.....
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Имам отговор за всичко в личния си живот, заяви певицата"Отговор може и да имаш, ама ние не те питаме.
31
0
 
14
 
! Отговори
1977 преди 7 години
Edinstvenoto obshto mejdu tezi dvamata be chisloto 150. Pri nego kilogrami, a pri neia santimetra. Tazi vruzka beshe s iasen krai, oshte predi da e zapochnala.
30
0
 
40
 
! Отговори
до 27 преди 7 години
Младият Гущеров не е направил нищо повече от това да харчи парите на баща си - комунистически доносник и агент от ДС.
29
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ако този тип мъже тип "Гущеров" са обикновени бедни момчета дали някоя златотърсачка ще им обърне внимание?!? Съмнявам се! Чудя се какво удоволствие им доставя заблудата, че е са с теб заради самия теб, а не заради банковата ти сметка! Препоръчвам им на първа среща да отидат с жигула, а не с бентли...
28
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маро, ти с Гущеров заради гущерите ли му се хвана...за да му ги усвоиш? Да, ама той не е вчерашен!
27
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да се хване с теб ще съжалява....нищо няма в теб за което човек да съжалява-нито физика, нито талант за пеене, да не говорим за красота...направила си си устата като маймунски г....з! Не стига, че си гроз...на, ами и прос...та!
26
0
 
28
 
! Отговори
mi преди 7 години
Не, той ще съжалява, че е бил с теб!
25
1
 
11
 
! Отговори
jtt преди 7 години
До тв зрителСтига глупости!!!
24
0
 
18
 
! Отговори
Терариум преди 7 години
Някои "вървели" за американски гущери и с истински гущер си лягат. И хич не ги е гнус.
23
30
 
6
 
! Отговори
тв зрител преди 7 години
Мария е интелигентна жена и много добре знае какво прави, какво дава и какво й струва. Жалките оплювки от незапознати махленски клюкарки и от двата пола са далече по-грозни, отколкот постъпките, в които я обвинявате. Само за инфо, на 20г. се влюбих в един пълничък младеж, който не беше богат, но имаше блестящ ум и за 20 години успя да изгради бизнес за милиони. Едно време моите приятелки ми се чудиха на избора, но сега сравняват мъжете си с него и моят винаги печели.
22
0
 
23
 
! Отговори
65 преди 7 години
Мале Маре,що писане,що обяснения за една ,,цивилизованараздяла.Смешни сте.Гущера знаеше за твоя живот,за евентуални проблеми за бебе,ти знаеше,че пие и шамаросва.Какъв ви е проблема?Ще разберем като се изкаже дъртия Гущер.Той не си поплюва.
21
2
 
35
 
! Отговори
. преди 7 години
Марчето е ялова, Хрисито - с тоя *** едва ли може да стигне до където трябва, а и той не искат деца от к*рви. Ясна беше работата на Отварачката още от сватбата, а за креватните и умения... може книга да издаде, ама не само с Хрисито.
20
0
 
53
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Когато я видях до този 200 кг.тюлен ми стана ясно основната и цел-чичко паричко!
19
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори не може да си повярва ,какви ги дрънка ))Даже ,една кола не може да паркира ))))??Наглост безбожна ))Но ,това е на мода ,явно !))))
18
0
 
56
 
! Отговори
Паркинг и Гаражи преди 7 години
На въпроса защо е спряла така отговаря - "Ако на някой не му харесва как съм спряла да ми се обади".
17
0
 
51
 
! Отговори
... преди 7 години
Всичко е толкош пошло и рекламирано по всички медии, че дори 100 години да повръщаш пак няма как да се изчисти! 99.99% от "елита" ни е на принципа аз ще хвана някой чичко паричко той ше ме *** и ше ме бие аз ше си трая и ше казвам колко съм щастлива пък той ше ми дава пари да си купувам каквото си искам! Това се рекламира представя се като единствената възможност пред младите и се казва, че това е еталона за успял човек! Еми не е чудно, че по-умните млади искат още от 12-13 годишни да напуснат!
16
1
 
50
 
! Отговори
Гущера преди 7 години
Следващият път лично ще и спукам гумите, ако я видя да паркира така ,надявам се да имам последователи да и покажем ,че не е над нас това лилипутче,това не и е Стара Загора....
15
3
 
51
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 7 години
Марчето е потомствена к...трошачка. За пра-пра-прабаба и Марчелина се носят легенди как за една разгулна нощ е обслужила Преторианската гвардия барабар с целия Шести Филипополски легион. Накрая имератор Клавдий Гущерий не издържа на този разврат и отрязва главата на похотливата Горгона.