Почти на 50 и неотразима – Джулия Робъртс

Актрисата е на корицата на френското издание Marie Claire
7 апр 2017 21:57, Петя Славова
8
Почти на 50 и неотразима – Джулия Робъртс
Източник: Marie Claire

Джулия Робъртс украси корицата на френското издание Marie Claire. Звездата от "Хубава жена" покани фотограф в дома си, който е на брега на Тихия океан. Актрисата не говори често за семейството и личната си къща и все по-малко гости кани у тях, но този път направи изключение.

Фотосите са извънредно нежни. Робъртс съвместява женственост с умерена строгост, отбелязва изданието. Дори на черно-белите кадри се вижда, че тя е заложила на изисканост.

На снимките Джулия е щастлива и доволна от себе си, семейството и живота си.

"Знаете, че някога излизах от дома и разбирах, че изобщо не съм се погледнала в огледалото. Мисля, че това е правилно отношение към живота", казала тя в интервюто.

На въпрос на журналиста как тя се отнася към това, че преди всичко я свързват с ролята й в „Хубава жена”, актрисата отговаря: "Мисля, че феновете на този филм първо ме считат за красива жена. Те могат да ме видят като такава и аз считам това за комплимент. Що се отнася до самия филм - ако хората след толкова години го гледат и все така силно харесват, значи в него има нещо особено".

За новите снимки Джулия Робъртс, която скоро ще отбележи 50-ия си юбилей, изглежда потресаващо добре. Не изненадва, че именно тя вече седем години е посланик на марката Lancôme! За любовта си към тази марка казва.

"В Lancôme! работи действително силен екип, а престижът на марката с годините не намалява, даже обратното. С времето си сътруднича с такива марки и взимам участие в разработването на някои от продуктите. Дават ми да си изразявам мнението за техни нови аромати и така мога да се гордея с новия продукт, който представлявам".

За тази марка, освен Робъртс работят Изабела Роселини, Пенелопе Крус и Кейт Уинслет.

Вижте Джулия Робъртс в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Джулия РобъртсMarie Claire
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джулия Робъртс и Ангелакова твърде много си приличт. Щом ви се харесва, добре, има разнообразие.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасна е, а филмът Хубава жена е класика, за разлика от масовите американски филми, където животът е на стойност 0, уж се борят за справедливост и всички са с поведение в стил Роби Худ.
4
18
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Отдавна изтече времето. през което Джулия Робъртс беше хубава жена.> Сега е бабица и сушеница, която гледа да се се гримира и то след безброй пластични операции. Посредствена актриса, като всички съвременни герои от американското кино. След Стив Мак Куин, Пол Нюман и Джак Никълсън, всички американски артисти са посредствени ***. Анономнико, слагай сега червена ръчичка, местя!
3
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2 ор сърцето си, инджинере!Ако не можеш да усетиш грозотията и антипатичността в Ерик Робъртс, значи си за по-хубави дни!
2
3
 
5
 
! Отговори
Инженер Гочев преди 7 години
До АнонименИ от къде да го намерим този факт? Като се аргументираш с факти дай линк към фактите
1
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое й е неотразимото на тая, бе? Вие акъл имате ли? Антипатична е, като брат й Ерик Робъртс! Такъв антипатичен тип не знам в цял Холивуд!Антипатична фамилия са. Факт!