С буркини в морето – нова фотосесия на Линдзи Лоън

Някогашната бунтарка определено удиви хората в Тайланд
7 апр 2017 19:16, Петя Славова
20
С буркини  в морето – нова фотосесия на Линдзи Лоън
Източник: OK Magazine

Линдзи Лоън провокира с нова фотосесия от Тайланд, където бе на почивка. Тя нагази в морето с буркини, характерния бански за мюсюлманките.

Някогашната известна бунтарка определено удиви хората в Пукет.

Слуховете, че Лоън е приела мюсюлманството не са отскоро.

Освен това актрисата намекна, че мисли да направи своя линия хиджаб. Не е изключено да създаде и колекция бурки, които вече демонстрира върху себе си.

Ако обаче изборът на бански е основан на религиозните й убеждения, той е доста странен, защото съвсем скоро тя се появи на плажа в обикновен секси бански костюм и изобщо не се опитваше да скрие тялото си, отбелязва OK Magazine.

Още новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очакваме нова модна линия за шофьори на автобуси и камиони, тръгнали към Ал.лаха.
12
0
 
8
 
! Отговори
Глад за внимание преди 7 години
Това нещо жената е много наивно създание. Не останаха много кадърни такива, отваряйте си очите когато избирате.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки има право да преоткрива себе си или това важи само и единствено за хората преми аващи от Ислям към Християнство,макар те да са толкова малко,че едва ли се събират на пръстите на една ръка.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност е удивила хората в Тайланд. Те много добре знаят какви варвари и диваци са мюсюлманите и сигурно доста са се сдържали да не я удавят.
9
1
 
20
 
! Отговори
ПР преди 7 години
Ако и вие и платите хонорара и вашите дрехи ще носи а и чисто гола на плажа ще тръгне.Не е въпроса какво да облече и дали изобщо да облече ли нещо,въпроса е колко сте съгласни да платите.Всичко е евтина пропаганда
8
1
 
16
 
! Отговори
Пропа Ганда преди 7 години
Пропагандната ви линия звучи особено неадекватно на фона на постоянните новини за дейността на тия хубави хора с чаршафите. Разбираме, че трябва да приемаме бурките като културно разнообразие, но ни е доста трудно при тия новини от Стокхолм, Петербург, Париж, Ница, Брюксел, Лондон.......
7
1
 
21
 
! Отговори
:( преди 7 години
Ако някой, по някакъв начин рекламира или толерира носенето на отличителните знаци на идеологията, вдъхновила дивашкия джихад, този някой (някой) да бъде лишаван от гражданство и недопускан в страни, в които ислямът не е основна религия!Да върви в мюсюлманския свят!
6
2
 
14
 
! Отговори
ами преди 7 години
С кеф бих я заплюл!!!
5
2
 
32
 
! Отговори
Една преди 7 години
Лесно е да живееш в Америка и да се правиш на мюсюлманка. Нека тази хубавица да отиде да живее в някоя ислямска държава и да стане една от харема на някой мохамеданин, че да я видим тогава каква песен ще запее между ритниците, боя с камшик и клиторектомията! А, и ако ядоса много мъжа си, ще бъде убита с хвърляне на камъни по главата й, докато е зарита права до шия в пръстта! Лицемерка долна!
4
1
 
9
 
! Отговори
Ira преди 7 години
Смърфиета. Само да не стане задължително да излизаме така...
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Земята е една голяма лудница!
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смахната работа, да вземат да я пратят на ИД или в Иран/СА и да и покажат на какво отговарят тези измишльотини. Ама без после да очаква някой да я спасява.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пингвин!