Дъщерята на Мадона с окосмени подмишници... на плажа

"Небрежността" на Лурдес е напълно съзнателна
11 апр 2017 14:37, Екип на Tialoto.bg
73
Дъщерята на Мадона с окосмени подмишници... на плажа
Източник: Instagram

Лурдес Леон бе сред най-коментираните дами на плажа в Маями тази седмица. 20-годишната дъщеря на Мадона впечатли не само с изключително секси и стегнато тяло, но и с окосмени подмишници.

Брюнетката съвсем спокойно се излежаваше на плажа в компанията на гаджето си и приятели и небрежно прикриваше лице от слънцето като така ясно показа на всички, че не уважава бръснача и коламаската.

На папарашките кадри се вижда че тя е пуснала доста забележими тъмни косми и по ръцете си. За краката си обаче Лурдес очевидно се е погрижила старателно, тъй като те изглеждат гладки и доста стегнати.

"Небрежността" на Леон е напълно съзнателна и напомня на бунтарските пориви на нейната прочута майка Мадона, която през годините неколкократно се е появявала с косми в областта на подмишниците.

Поп кралицата дори гордо качва през определени периоди снимки, за да наблегне на окосмяването си.

Дали Лурдес цели да демонстрира нещо или просто я е домързяло да се погрижи за космите си, остава въпрос на догадки.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
7
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Явно си много млад и не знаеш. "Щавя" има много значения - потърси в нета и се образовай!
23
18
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Гнусно е жена да демонстрира космати подмишници на плажа.А че малката к....а не е възпитавана на елементарни хигиенни навици е по вина на онова изчадие майка и.Изр*одените западняци превръщат всичките си извращения в поводи за гордост.Помията ни залива с тонове от всякъде и щом някъв бездарен *** е решил да публикува подобни статии значи съм сбъркал сайта
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очевидно наличието или не на косми под мишниците няма нищо общо с хигиената на човека. Същото е и с косата при хората. Трябва ли да приемем, че всеки човек с коса е мърляч, не държи на външността си и т.н. дивотии? Трябва да си обратен, за да държиш толкова много на обезкосмяването.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27То явно е и много модерно да повтаряш като папагал думи, чиито значение не знаеш, като например "щавя".
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и да имаш гурели е нормално, и ушна кал. Защо да се подлагаме на тази унизителна повърхностност като ги миеш и се поддържаме в културен вид. Освинил си се докато ядеш - голяма работа, нормално е. Кому е нужно да се преоблича.Смърдиш - нормално е. Хората миришат. Само разни комплексари се къпят и поддържат хигиена. Доста е запростял народа, когато е неспособен да види разликата между елементарна хигиена и естетика и другата крайност на мърливостта - абсурдни процедури рисувани вежди и пр
19
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Какво деградирало виждаш в това да се гордееш с това, което си?"Този въпрос може да го зададе само някой, който няма с какво да е горд. Да се гордееш с това, което си е да се гордееш с НИЩО. Сигурно можеш да се гордееш и с това, че си тъn, нали? Е някои от нас все още имат стандарти, достатъчно високи да изискват зад гордостта да стои действително ПОСТИЖЕНИЕ. Да имаш космати мишници не е постижение, просто трябва да си мърхел.
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е човек да има косми под мишниците, както и на други места, ненормалното е хората да се щавят. Тази мо'да дойде от обратните мъже и жени, които май успяха да я наложат.
17
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре ще демонстрира смелост и провокативност развявайки кафеви ***. Прогресивна млада девойка.
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деградирало общество, едните горди от това че са космати, други горди от това че са сбъркани, трети горди от това какъв цвят са се родили.Така става когато обществото няма ценности, налага се да си измислят, в повечето случаи са плачевно жалки.Вижте и снимките на тая в нета, на тия години вече е тотален мърхел, със сигурност освен космите и намирисва. Гаранция ще е хит сред всички любители на мамуните. Срамни въшки - гаранция!
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на надка току виж и изкочил КЪСмета нейде из от форумите :)
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 17Отчаяно се опитваш да си измислиш ценности, едва ли е защото приливаш от такива. Сигурен съм, че щом не си бръсне космите под мишниците е много дълбока, целомъдрена и прекрасна личност. Тая въпросната "мацка", която е "жена" само анатомично, без да съдържа нищо женствено.А може просто да е прекалено заета с бачкане, или прекалено бедна да си позволи бръсначка и слънчеви очила, та инцидентно да показва космърляка докато прикрива оченца от слънцето.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле, с какви ГЛУПОСТИ ни занимавате...
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Екстра е, само и мустак трябва да пусне.
11
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДарвинТой създаделят е отредил и от заднuка ти да излизат фекалии, но това не значи, че от време на време не трябва да го подмиваш.На някой хора създателят е дал хигиена и естетика. Тебе явно те е нямало като са ги раздавали.Трябва да си тотално деградирал и толкова да няма с кво да се гордееш, за да се гордееш с това, че имаш косми. Евала, постижение си е, за да го постигнеш трябва ... единствено да не правиш нищо.
10
5
 
25
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
Създателят на генетичния код на човека е решил жената да има окосмяване на определени(подмишници, слабини) места, а ***, овцата и др. бозайници на същите тия места да няма.Така тия, които се обезкосмяват смятат, че стават по-човеци, но това е овче поведение.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и тая е смръдла като мамашата
8
0
 
23
 
! Отговори
Часовника преди 7 години
Що пък за новина е това ?! Как може да ни поднасяте такива нелепости като новина от едва ли не първостепенно значение?! Стига сте ни занимавали с глупости! Ако не можете да спис вате сайте - освобождавайте местата за по-умни и можещи хора! Пълно безобразие от ваша страна при толкова значими събития да ни занимавате с факти,които едва ли интересуват и процент от аудиторията-недостойно е !
7
11
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Що за мало*умна статийка сте публикували.Някаква си не си е обръснала подмищниците ?! Голяма работя...и кво е това нехигиенично момиченце, какво е постигнало за да е интересно на широката аудитория?? Само ,където е излязло от мърлявоти отверстието на онази отвратителна ,аморалня западнячка Мадона.
6
23
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-хубаво и по-секси от естественото. Според мен добре епилираните по-надолу, изглеждат доста гнусно.
5
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като нема с кво друго да се похвали...