Колата на Божинов вече е собственост на Азис

Бентли-то е купено от бизнесмен от Стара Загора
13 апр 2017 15:15,
33
Колата на Божинов вече е собственост на Азис
Снимка: Instagram

Попфолк изпълнителят Азис, който е фен на бързите коли, вече е собственик на Бентли-то, което допреди две години принадлежеше на футболиста Валери Божинов, пише "24 часа". Той кара спортната кола известно време по софийските улици и булеварди с транзитни номера. След като ѝ се порадва, я продаде. 

Точно с тази кола Валери си навлече гнева на много хора, след като на няколко пъти си позволи да паркира на място, предназначено за инвалиди. От няколко месеца червения автомобил има нов собственик и това е Азис.

Изпълнителят е купил червеното "Бентли" от бизнесмен от Стара Загора, като за нея е платил 300 000 евро. Въпросният бизнесмен е закупил мощния автомобил от Божинов. 

Тази сума не е проблем за попфолк изпълнителят, който често има участия, гостуванията му и в България също зачестяват. Той е сред най-добре платените изпълнители у нас. 

Бизнесменът, който преди две години купил колата на Божинов, се занимава с препродажба на автомобили. Той взима само скъпи и луксозни коли. След като леко ги пооправи, той ги продава по-скъпо, отколкото ги е купил.

Няколко месеца бизнесменът е забелязван със свръхскъпата колата из улиците на Стара Загора. Сега неин притежател е Азис.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ знам Хазис как купува бентлита като двата му кирливи апартамента са изнесени на публична продан за неплатени данъци . :)
4
1
 
49
 
! Отговори
Мейзерка преди 7 години
Азис , Бентли. Неочаквано добра комбинация хаха. Друго си беше навремето - *** с транзистор ;))))
3
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
таа новина *** кара да трепна
2
6
 
41
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Ето това е най-важната новина на деня, иначе не ви дават да пишете, че каубоите са избомбили склад за химическо оръжие на ИД и има стотици цивилни жертви. Ако го бяха избомбили руснаците досега да има поне три материала по темата...
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боли ме ква кола кара Азис или утайката Божинов.