Децата на звездите: Лили-Роуз Деп

Малката ще стане по-известна от родителите си
15 апр 2017 12:17,
8
Децата на звездите: Лили-Роуз Деп
Снимка: Chanel

В новата рубрика, която стартирахме, предстои всяка седмица да ви запознаваме не със звездите, а с техните деца.
Накъде се насочват те, поемат ли по пътя на своите родители и дали успяват да излязат от сянката им?

Тази седмица фокусът ни е насочен към Лили-Роуз Деп – дъщерята на американския актьор Джони Деп и френският модел Ванеса Паради.

Лили-Роуз е родена в Париж. След като са заедно в продължение на 14 години, през 2012 г. родителите ѝ се разделят, а времето на Лили-Роуз е разделено между Лос Анджелис и Париж.

Оказва се, че звездната дъщеря тръгва по стъпките и на двамата си родители. Актьорската ѝ кариера започва с малка роля във филма „Бивни“ през 2014 г. Там тя играе заедно с баща си и режисьора на филма Кевин Смит.

През април 2015 г. Деп позира за фотосесия за австралийското списание Oyster. През 2015 г. Лили-Роуз е наречена „посланик на Шанел“, като рекламира перлените слънчеви очила на марката за сезон есен–зима.

Деп следва уверено и с успех стъпките на своята майка, която през далечната 1990 г. за първи път е лице на парфюмът COCO на Шанел. По-любопитното е, че втората рекламна кампания на Лили-Роуз – през 2016 г., за известната марка е за парфюма Chanel No 5 l'eau.

Дъщерята на Деп и Паради изгрява и на корицата на списание ELLE през същата година, а в интервюто за изданието споделя, че е деликатно да растеш под светлината на прожекторите и в същото време да се стремиш да бъдеш нормален тийнейджър. Тя краси и корицата на френското издание на Glamour.

В края на 2016 г. Лили-Роуз заснема и първата си корица за Vogue. Там красавицата признава, че не е израснала бунтарка, тъй като е нямало за какво да се бунтува. Допълва, че родителите ѝ не са били много строги с нея.

През тази година Лили-Роуз Деп все участие и в чисто новата кампания на Шанел за гланцът за устно Rouge Coco Gloss.

Снимки на наследницата на Джони Деп и Ванеса Паради можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Ванеса Парадиджони деп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4Всъщност тук залагат на факта, че виждайки момичето, хората се сещат за известните и родители. От това разбира се момичето само губи, то не може да покаже собствената си индивидуалност, защото винаги ще е в сянката на звездните си родители и винаги ще бъде сравнявано с тях. Така че най-доброто за нея би било да търси поле за изява в съвсем друго поприще
5
1
 
2
 
! Отговори
asdf преди 7 години
Представяте ли си каква тегоба носи това момиче с толкова секси баща? Ето това е драма .... <3
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стават наркоманчета и се прочуват.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, Шанел я направиха рекламно лице на един от парфюмите си, но последното нещо с което бих свързала Лили Роуз, е Шанел. Просто не й подхожда да рекламира тоя парфюм и нямаше да го рекламира, ако не бяха известните и родители...
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кои са родителите й?
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо особено,като нормалните момичета от квартала,обаче с такъв"гръб"ще има успех;)