Ким Кардашян и трансформацията й от 2007 досега

Какво се промени във външността на реалити звездата?
Обновена: 16 апр 2017 20:12 | 16 апр 2017 20:12, Криси Табачка
18
Ким Кардашян и трансформацията й от 2007 досега
Снимка: Reuters

Ким Кардашян. Едно име, което надали някой не е чувал. Жадната за слава Кимбърли Ноел Кардашян е американска реалити звезда, която за изненада на всички се прочу първоначално като приятелка и стилист на Парис Хилтън.

В действителност, голямата слава идва с прочутото домашно порно с бившия си приятел Рей Джей, което се появи публично през 2007 година.

По-късно същата година Ким Кардашян и цялото ѝ семейство започнаха да се появяват в специално реалити, посветено на... тях.

Целият личен живот на всеки един представител на клана Кардашян-Дженър става публично достояние.

През последните години Кардашян се превърна от обикновено момиче до истинска влиятелна личност, а позициите ѝ като такава се затвърдиха след брака ѝ с рапъра Кание Уест. Двамата се ожениха през 2014 година и имат две деца.

Критиците не я жалят – определят я като пример за хората, които са "известни с това, че са известни".

Целият този път на успеха неминуемо се отразява и на външния вид на Ким Кардашян. Визията ѝ се променя значително, за да стигне момента, в който се превръща в емблема на контурирането в грима.

Проследихме за вас еволюцията в красотата на Ким Кардашян от 2007 година до сега и разликите са... вижте ги сами в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
пе6о преди 7 години
До Анонимен100% това жена го е написала.. :D :D :D :D :D
11
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Айде, пак я закачихте тази? Няма ли други новини, освен за Кимката? Тя е по-новинарска от Тръмп, Ким Чен Ун и Ердоган! Даже и от Корнелия Нинова!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете ми какво красиво и секси виждате в тази жена, Вие да не сте слепи.Трябваше да си сложи силикон в цепките които играеха ролята на устни, това 1.С тези къси но и мощни балдъри за какъв сексапил ми говорите. И наааай-вече този самостоятелно разтящ и отглеждащ се ооооооооогромен *** е ПЪЪЪЛЕН УЖАС. ТО ДА БЕШЕ *** МИ ТО СИ Е ЦЯЛО Г. Ъ. З.И.Щ.Е.И ТОВА СЛЕД КАТО МИНЕ ПРЕЗ ФОТОШОП, А МИ БЕЗ НЕГО!! ВСЯКА, ПОВТАРЯМ ВСЯКА БЪЛГАРКА Я БИЕ ПО КРАСИТА, ФИНЕС, И СЕКСАПИЛ, И ТО БЕЗ ФОТОШОП.
9
0
 
2
 
! Отговори
Трол Горянин хахаха преди 7 години
Незнам колко са намесени юдомасоните , но пре всяка споменаване из мрежите за тази или друга подобна жвиздъ ,на нея й капват едни стотинки и като ги умножиш по много са си милиони . Това е като търкащите се билетчета - за теб са 2 лева хвърлени в коша , а за някой е левче в банковата сметка
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само един въпрос - колко ви платиха, че да ни пробутвате непрекъснато тази дебела и проста кр.ава?Не мисля, че изобщо има фенове в България, даже напротив.
7
2
 
9
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
и да завърша: има още една причина юдо-масонската пропганда да ни я натрапва и тя е чисто научна в науката за промиване на мозъци се появи така наречения идекс на Кардашан - този индекс отразява степента на ефективност на пропгандната кампания - например: отношението на позитивните туитъри към броя на споменаванията на името Кардашан може да служи за определяне на индекса Кардашан ....юдо-масонския заговор е нещо найстина сатанинско .....
6
1
 
23
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
понеже тази пропагандна свинчуга рядко я показват на живо:висока е 155тежи 57 кг (доста отслабна, виждал съм я през 2014 и тогава беше поне 85 кг)много рядко ще чуете интервю с нея понеже е тъ па като зад ник и дрънка такива глупости че направо плаши защо юдо-масонската пропаганда ни я пробутва ?за да се внуши на затлъстелите от хормоните и ГМО "храни" западни пубертети че да имаш свински зад ник е ОК
5
0
 
20
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
пак ни я пробутаха тази пропагандна африканска гъзла с мозък като алпака, както пееше зетя на Бриго Аспарухов
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
свиниа
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с какво е известна тази,освен,че има голяма задница,странно,какво кара хората да се интересуват от нея
2
1
 
21
 
! Отговори
Звезда?!?!? преди 7 години
Това нещо е мъгляв обект, не звезда.
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре стига с таз пачча бе