След смъртта на Даяна принц Хари живял в хаос 20 години

По-малкият син на принцесата описа болката от загубата на майка си
17 апр 2017 15:15,
21
След смъртта на Даяна принц Хари живял в хаос 20 години
Снимка: архив Reuters

Принц Хари наруши традициите в кралското семейство и проговори за сериозните си психически проблеми след смъртта на майка си, принцеса Даяна, съобщиха световните информационни агенции.

В интервю пред в. "Дейли телеграф" 32-годишният принц Хари разказа за нервното си разстройство след смъртта на принцеса Даяна през 1997 г., когато той беше на 12 години. Той сподели, че е "изключил всичките си емоции" почти 20 години и е живял в "пълен хаос", като е бил "близо до пълен срив многократно".

По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз описа дългия и болезнен процес, през който е преминал заради нежеланието да се изправи срещу чувството си за загуба. Той е приключил чак малко преди да навърши 30 години, когато е потърсил професионална помощ, пише БТА.

Принц Хари се е обърнал към специалисти, насърчаван от брат си принц Уилям, който много го подкрепял. Тогава спрял да претендира, че животът е страхотен и се изправил срещу проблемите си.

След като завърши училище, принц Хари постъпи във военна академия. След това той имаше успешна военна кариера, но понякога привличаше вниманието и с инциденти като "стрип билярд" в Лас Вегас.

Принц Уилям, съпругата му Катрин и принц Хари работят с благотворителна организация за психично здраве. Те се стараят да обясняват, че психичните проблеми са също толкова сериозни като други заболявания и за тях трябва да се говори открито, без страх от позор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той сподели, че е "изключил всичките си емоции" почти 20 години и е живял в "пълен хаос", като е бил "близо до пълен срив многократно".Да не би да се е разстроил, че хеликоптера му не е санитарен?И после...Откри нещо в гащите си...За забава, да го ЕЕ...
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
принц хари да мине през сиропиталищата за сираци,дето не ги хранят със сребърни лъжички и тогава да ми говори за депресии.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Те се стараят да обясняват, че психичните проблеми са също толкова сериозни като други заболявания и за тях трябва да се говори открито, без страх от позор."Пропаганда на психолози. Мира нямат. Остава звездите да ни разказварт за апедиситите и жлъчките си. Няма други, толков агресивни "специалисти" които да гастролират из медиите по този начин. Всеки проблем е личен и е недопустимо специалисти агресивно да внушават, че трябва да говориш за това.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да започне своята трансформация с обръсването на тази брада,която определено хич не му отива!
11
1
 
3
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 7 години
Защо не си е облякъл нацистката униформа? Много му отива!
10
3
 
15
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
А какво да кажат онези,чийто близки са избити и домовете им са сравнени със земята без съд и присъда от Натовската ***, в която е бръмчал и той?Какво направи кралската рода това да не се случва? АНАТЕНА !
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не им разбирам логиката.Всеки човек на тоя свят има някакви проблеми.Работата не е да се блъскаш челно с тях а да ги избягваш и контролираш.Щом можеш да го правиш значи си ок с психиката.В моментът в който проблемите започнат да те контролират а не ти тях тогава определено имаш нужда от доктор.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щял да наследи бабата? Глупости, короната се предава по техните закони винаги на първородното дете по кръвна линия. Сега крал ще стане Чарлз, след него Уилям. Хари може да стане само ако и двамата умрат. Освет това всички знаят, че не е син на Чарлз, а на любовник на Даяна, на който е одрал кожата. Чудя се само как и двете деца са преживели съмнението или знанието, че баща им и баба им са убили майка им. Та сигурно затова депресията.
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не може да замести една истинска майка,нито други хора,нито парите,нито властта.Имаше прекрасна,състрадателна майка с която може само да се гордее.
6
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Риж къдрав СИМПАТЯГА,Чралз да ли се е усетил ?
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те с брат му бяха много привързани към майка си.Трудно е на тази възраст да преодолее такава загуба.Радвам се ,че се е оправил.
4
3
 
13
 
! Отговори
простотия преди 7 години
"Тогава спрял да претендира, че животът е страхотен и се изправил срещу проблемите си."Каква мисъл,от първата буква още личи,че българка е получила пари за нея!
3
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лъскат му идижда, защото той ще наследи бабата.няма да е баща му, няма и да е брат му - и двама имат "проблемни" жени, според "кралските" традиции.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си принц в днешно време!
1
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психичните проблеми са от кръвосмешението в кралските роднини.