Любимата на принц Хари е приета безусловно

Той е влюбен в актрисата както никога досега
20 апр 2017 21:21, Петя Славова
3
Любимата на принц Хари е приета безусловно
Източник: Reuters

Възлюбената на принц Хари – Меган Маркъл, е безусловно приета от кралското семейство. На актрисата е позволено да не спазва протокола и няма нужда да получава писмено съгласие за влизане в двореца.

"Хари обясни на всички да се отнасят към нея така, както към хората, които живеят тук", разказва източник пред Us Weekly.

Това е първата стъпка за приближаване към кралското семейство. Според изданието Меган се ползва от услугите на личните помощници на принца, в частност от неговия секретар Едуард Лайън Фокс и мениджъра по комуникации Джейсън Кнауф.

"Случвало се е в различни ситуации Меган да не е уверена дали правилно следва протокола и затова ѝ дадоха достъп до тези помощници, които много ѝ помагат", обяснява източникът.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж също ѝ помагат, например те вече са давали на актрисата съвети как да се държи, тъй като в момента е в центъра на обществения интерес.

"Те я приеха в семейството. Те са щастливи, защото и Хари е щастлив", отбелязва още изданието.

Приятелите на принца разказват, че той се е променил – от страстен фен на вечерните излизания, Хари се е превърнал в съзнателен мъж. Активно се занимава с благотворителните си кампании като Heads Together, която създаде с брат си и неговата съпруга.

Също така се е научил да се справя с болката от загубата на неговата майка, а вече и е готов за семеен живот. Очаква се, че той ще направи предложение на възлюбената си през есента тази година.

"Той преживява любов, каквато не е изпитвал до този момент, обяснява източникът – Той я разбира на по-високо ниво и двамата изглеждат свежо и прекрасно, както в първия ден на срещите си. Постоянно говорят за своето бъдеще и се виждат заедно".

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
32
 
! Отговори
за автора преди 6 години
"...и се виждат заедно."???????Абе,Петя,как ти плащат при тази простотия?
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хари обясни на всички да я уважават така, както я уважава той. По няколко пъти да я уважават. По няколко едновременно да я уважават.