Отворени врати: В дома на Джаред Лето

Американският актьор му търси 2 милиона долара
22 апр 2017 13:05, Екип на Tialoto.bg
6
Отворени врати: В дома на Джаред Лето
Снимка: Variety.com

Сексимволът в киното и музиката Джаред Лето иска да попълни банковата си сметка с няколко милиона долара от свой недвижим имот.

Лето е собственик на няколко имота в САЩ, а постоянното му жилище се намира в Холивуд. Освен него той има още два имота на територията на Лос Анджелис. А единият от тях отскоро се продава. Луксозният имот на Джаред е обявен за 2 милиона долара.

Не особено скъпият дом разполага с 4 спални, 4 бани, голяма всекидневна с камина, кухня с кът за хранене, официална трапезария, игрална зала и звукозаписно студио, останало от първия собственик. В задния двор къщата има басейн и кътчета за почивка. Общата площ на двуетажната сграда е 380 кв. м.

Постройката е строена през 1955 г. До 2006 г. тя е собственост на покойния американски певец Джими Дюрант. След кончината му през 1980 г., семейството му я използва за известно време. Но преди 11 години близките му решават да я продадат на Джаред срещу 1,6 милиона долара.

След придобиването на имота, Лето прави основен ремонт на къщата. Сградата е модернизирана и обновена. Единствено звукозаписното студио е оставено във вида, в който е намерено. За реконструкция и обновяване са похарчени над 300 000 долара, изчисляват експерти.

Реновираният интериорен простор спада към модерния стил. Съвременният ракурс на мебелировката и декорацията в жилището могат да бъдат лесно разпознати. В жилището прозират тенденциите и на минимализма. В основата на дизайна обаче са ретрото, индустриалният и съвременният стил.

Този компот от стилове е много актуален към 2017 г. Той съвсем не е новаторски. Негови вариации са се появявали в миналото още в средата на миналия век. Още тогава дизайнерите са усетили, че комбинацията създава уют, характер и особен чар в интреиорния простор.

Домът на американския актьор Джаред Лето е обагрен в светли цветове. Основният тон е белият, а около него се въртят кремави, кафеви, сини и черни нюанси. Модерният привкус идва с употребата на иноксови метални елементи. Присъщи за съвремието са и ръбестите интериорни тела и изчистени откъм кичозности помещения.

Вижте къщата на Джаред Лето в галерията на Tialoto.bg

Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: имотДжаред Лето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Бояна им искат повече пари хахахаха!!!
5
0
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Невероятно добър актьор е. Затов и напълно задлужено грабна Оскар за поддържаща роля.
4
0
 
2
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Добре че ми казахте! Таман се чудех де да инвестирам кинтити заработени на рулетката хаха
3
1
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Свършиха парите за дрога ли?Ах, ти безделнико!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джарет Лето - тъпо!Нещо на Джон Сноу има ли?
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито една книга.Нито една лавица за книгиМного чаши и чинии, включително тоалетна чиния.Домакинът само ял и ...храносмилал.