Титли, сватби, разводи, скандали... Просто Антония Петрова

Как се е променила през годините Мис България
30 апр 2017 15:32, Александър Попов
32

През 2001 г. със Зейнеб. Снимка: Булфото

Антония Петрова е поредният гост в рубриката на Tialoto.bg "Звездна трансформация". Завършва УНСС с две висши образования – Международни икономически отношения и Право. Специализира руски език и финанси в Москва през 2006 и 2008 г. Има лиценз за дилър и брокер на Руската фондова борса. Но у нас става известна, когато печели конкурса Мис България през 2009 година.

Медиите обаче гръмват след недоволство в социалните мрежи след нейния избор. Тогава се ражда и нейният нелицеприятен прякор Мис Крокодил, който я следва и до днес. Но пък тя проявява чувство за хумор и на рождения си ден реже торта във формата на влечуго.

Най-дискутираният момент от връзката й с руснака е през 2011 година. Тогава родителите й подават сигнал, че Антония е отвлечена от бившия си по това време приятел. Полицията информира, че Бередин влязъл в ресторант в кв. Бояна, където Антония Петрова вечеряла с приятели, издърпал я и я качил в джипа си.

Около 23:30 ч. след заградителни действия полицията е открила джипа на ъгъла на бул. „Мария Луиза“ и „Ал. Стамболийски“. Антония Петрова била в колата, увита с одеяло. Тя била с охлузвания по коленете, а Бередин е задържан за 24 часа. Там той отрича, че има отвличане и твърди, че двата се возили.

Стига се до дело, в което Софийски градски съд отсича: "Мис България 2009 Антония Петрова не е била отвлечена от бившия си годеник Александър Бередин".

Година по-късно настъпва ренесанс в отношенията им.

"Нашата любов е много голяма. Всичко, което Александър прави, е от любов", защитава тогава приятеля си миската.

На 21 март 2012 г. сключва брак с дългогодишния си приятел Александър Бередин в Москва.

Разделят се окончателно през 2016 година, в края на септември Антония Петрова дава единственото си интервю, за да изясни подробностите. Слуховете тръгват, че отново е имало бой, но те остават непотвърдени.
Миската заяви, че тя е инициатор на разлъката с мъжа си, който продължава да я кара да размисли и не искал да се развежда с нея.

"Трети човек не е замесен", заявява Петрова и заяви, че иска да роди дете от човек, който наистина разпознае като своя човек.

В началото на 2017 г. тя скандализира след като чернокожа участничка става Мис Хелзинки.
"Мис Хелзинки има питекантропско излъчване. Все едно еволюцията не е минала през нея. Красотата е субективно понятие. Но има някакви критерии. Знаем как изглежда едно аристократично лице - с тънък правилен нос, за разлика от това момиче. Няма да се учудя, ако съвсем скоро "Мис Германия" стане сирийка", заяви тя, след което понесе сриозни критики заради изказването си.

Вижте цялата галерия с Антония Петрова през годините тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
0
 
! Отговори
мда преди 6 години
В действителност е много, много красива. Но когато застане за снимка излиза супер грозна. Защо така, не е ясно, но е факт.
23
4
 
0
 
! Отговори
65 преди 6 години
Въобще не е грозна,просто няма излъчване.От коментарите и във един от БигБрадър показа много добър изказ.Сече и пипето.
22
1
 
5
 
! Отговори
тоца преди 6 години
Хайде пак за пернишния крокодил.Ами не ни е интересен вече.Не можа да ни убеди, че е красавица с купените от руснака титли, да се заеме с нещо друго може там да и провърви и да я оценят.
21
1
 
5
 
! Отговори
Некъв кестен преди 6 години
Я, на тая не и ли викаха Чебурашка?
20
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арна е момата. Точка.
19
1
 
11
 
! Отговори
НАЙ-ВАЖНИЯ преди 6 години
Престанете да ми навирате *** НОВИНИ ГОСПОДА НОВИНАРчЕта - ай ...
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то из град като ловеч освен да берем срама какво ли да очакваме от компетентност морал нали бро простотия
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не станат длъжници само по морална етика че тия тогава брат са наи зле само носене на клюки и интриги и философи на параван че и големи има към 50 с акъл на бебета аман
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъкмо мисля да проверя с кои си пие уиски то и да ги събера и двамата да си погукат като хората милите щото явно имат какво да си кажат за моя сметка ми дано нее някои мои набор че тогава да му кажа две приказки за планетата земя или на тия години да е получил професионално изкривяване че да не гледам какво прави от това което не ме интересува съба
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сватби скандали раздори тъкмо по този повод искам да зачекна един които без да с и му казал нещо сега не му се приказва с мен що се пита в задачата а срамни ли сме освен ко не си правил друго а това другото ще ти го изкарам из носа колкото у връзкар да си не забравяи човек до човек опира a се ще опрете един ден с до нас
14
1
 
2
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Ша й изкъртя задникa направо. Ще се отвори като монета от 2 лева
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй ленче само ли си поръчва да пишат за него.
12
2
 
31
 
! Отговори
Момиче преди 6 години
Имам един въпрос спрямо "журналистите" в този "сайт". Имайки в предвид колко неща се случват в България, както и навсякъде по света, защо ни занимавате с тази? Пак някоя платена реклама. Трябва да сте много горди от това.
11
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крокодил с комплекси.
10
28
 
3
 
! Отговори
мацка преди 6 години
Хубава жена. Излъчва сексапил.
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозното пате се превърна в голяма бяла птица с пет букви.
8
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е за Мис Хелзинки и Германия.
7
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото беше много зле, но сега изглежда много женствена и грациозна
6
36
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
стига се лаяли мацката си е на място просто не случва на подходящиясъс сигурност има повече акъл от всички коментиращи хаймани тук
5
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоца the Крокодайл