Орандо Блум си купи нова къща за $7 милиона

Луксозният дом на сексимвола се намира в Бевърли Хилс
3 май 2017 20:05, Екип на Tialoto.bg
2
Орандо Блум си купи нова къща за $7 милиона
Източник: Variety.com

Секссимволът и носител на награда „Британия“ Орландо Блум се сдоби с ново жилище в луксозния Бевърли хилс в американския щат Калифорния. Актьорът пръсна 7 милиона долара за него.

Придобивката на левента, който е спряган за гадже на Нина Добрев, се намира в Бевърли Хилс. Едноетажната постройка е строена през 1960 година и наскоро е реновирана от мексиканския архитект Мигел Арагонес.

През 2003 г. архитектът купува имота срещу 3,2 милиона долара. 13 години по-късно, през 2016 г., Арагонес го обявява за продажба с етикет, който гласи стряскащите 12 милиона. Но престоят на жилището по имотни агенции изглежда е бил противопоказен. За една година цената е паднала с 5 милиона. Може би Блум е чакал да поевтинее, за да си го купи?

Въпросното жилище разполага с 372 кв. м площ. В него има 4 спални, 4 бани, шантав всекидневен салон, трапезария, кухня, медиен кът, външен басейн и красива градина.

Новата покупка на Орландо може би е с инвестиционни намерения. Интериорът на жилището е изненадващо стерилен. Основният цвят е белият. Светлата гама се подразбира – дърво светъл орех, декоративни елементи от зелено, синьо и жълто. Но имотът някак си не му подхожда. Скучен е. Поради това изглежда, че Блум предпочита да държи парите си в имотни активи.

Едноетажната постройка, тип луксозно бунгало с басейн, идва със странен всекидневен салон. В неговия същински център се появява причудлива яма с бели дивани. Образувалият се социален кът е първи приятел на праха. А кой ще пере бялата тапицерия – икономът да му мисли...

Разгледайте новата придобивка на Орландо Блум в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на пичагата. Да си купи още две-три поне!