Майли Сайръс горда: От 3 седмици не съм пушила трева!

Певицата заряза лошите навици заради мъжа си
4 май 2017 21:51, Екип на Tialoto.bg
28
Майли Сайръс горда: От 3 седмици не съм пушила трева!
Снимка: сп. Billboard

Последните няколко години Майли Сайръс пропагандираше упорито употребата на марихуана с десетки селфита, видеа, концертни изяви и дрехи, чиито мотиви изобразяваха тревистото растение.

Откакто се събра отново с бившия си любим Лиъм Хемсуърт през 2016 обаче, младата звезда постепенно промени имиджа си и житейската си парти философия. През последните месеци тя дори изчезна от медийното пространство и едва сега се завръща на корицата на сп. Billboard с нов имидж и чисто от наркотици тяло.

"Това е направо лудост, но не съм пушила трева от 3 седмици. Това е най-дългият период от време, в който съм изкарала без марихуана“, споделя пред медията Сайръс.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
0
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Малиии *** то много бре! Цели три седмици не пушила трева горката?! Мен по-скоро ми прилича на оплакване. *** едва ли е от липсата на пари. Вече започвам да виждам ползата от това да си го преместиш от единия крачол в другия като видиш подобна новина. Само съжалявам дамите че нямат какво да си преместят. :D Почесването на ... не се брои! :D
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че е МайлиТУ че мама и тати да изкарват някой долар ! Старият Сайръс се говори че правил някой работи с щерка си и за тва е такава изтрещела .Ама то в Холивуд или си сциантолог или кабалист но най важното да си сатанист . А тази е
18
1
 
1
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Минала е на бяло.
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз откакто гледах пародията на клипа на Майли Сайръс с Рон Джереми спрях и да ям и да пия.
16
1
 
1
 
! Отговори
venix преди 6 години
... и то добре, че е тя!...
15
2
 
11
 
! Отговори
2 преди 6 години
Ще изкара още 1-2 седмици и после я почва двойно! Отърване няма.
14
1
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонимен14сещам се за езоп, гроздето и баснята. балантайнс е прехвален шмиргеляк от тошово време, когато имаше 3 вида уиски в корекома. като искаш да се изпъчиш, вместо да слушаш на дядо си , партийния секретар легендите, *** си купи хибуки за 300 лева шишето и кажи че си пил нещо. и аз не съм пушил от три седмици. некой да има телефона на тая женица?
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майлито е свежа. И има акъл. Възползва се максимално да стане известна, сега ще осребрява известността си.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Муахахахахаха...да локаш Балантайн и Джак Даниелс е все едно да караш трабант и да се надсмиваш на тоя който в момента кара Ауди А8-ца 2017 та модел.Толкова е разликата!
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Хехе аз не пуша трева.Но се дразня на разни псевдо моралисти които просто са си задръстени парчета без надежда.В момента бацам стар балантайн.Доста гадно -всичко ти плува.Добре че не го пия тоя шит по принцип.Хайде лека и наздраве.^^
10
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 12Мога да ти кажа, че 200 грама Джак Даниелс, е 5 пъти по-върховно усещане от пушенетпо на трева...като ще си говорим за истински свободи в мисленето...
9
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де нека си пуши жената харесва и прави го.Има си парички фенове милиони.Вие като смучете ракия и слушате гнусна чалга по-читави ли сте?Каквото си иска с животът това си прави.Съчетано с пари това е истинската свобода.Да имаш всичко кпето поискаш колкото поискаш.Другото какво е?Животът на беден сурикат?Работа-вкъщи,работа вкъщи един път в годината мизерната почивка под калкулатор ол инклузив в ефтиното хотелче извън сезона тънката лайсна.После деца,внуци,камбаните и дупката?Чуден живот.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уахахаххааха..тая изби всичко детско у мен с признанието си!
7
8
 
7
 
! Отговори
Програмист преди 6 години
Най добрия начин за приемане на канабиса е чрез ядене. Ефекта е много по силен, трае по дълго и няма директни вреди за организма. Основните недостатъци са че излиза скъпо защото е необходимо по голямо количество и трябва да се приготви със подходяща мазнина,(качествено краве масло най добре) а ефекта идва чак след около час.При пушенето ефекта е почти мигновен. 5 мин. макс. Обаче пушенето пък вреди на белите дробове. Затова не трябва да се прекалява.
6
5
 
23
 
! Отговори
Програмист преди 6 години
Ама без тревица работата не върви бе... Аз от личен опит ви казвам че естествените природни наркотици могат да правят чудеса, стига да знае човек как да ги използва. Повечето хора вземат наркотици само за развлечение, без да осъзнават истинския потенциал.Най добрите бизнес идеи винаги ми идват когато съм напушен. Само че още преди това аз съм със ясното съзнание че ще трябва да сътворя нещо страхотно.Да не говорим че пиша код сякаш съм на автопилот. Идеите просто извират от нищото.
5
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Това е направо лудост, но не съм пушила трева от 3 седмици"Не, лудост е че някой който е спрял за 3 седмици вече е герой. И това че на хора които пропагандират употребата на наркотици им се дава трибуна за реклама.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че я изхвърлиха от Войс че разваляше и без това не толкова интересното предаване.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, ако спре и уискито грешка няма да има!
2
4
 
17
 
! Отговори
Гери Никол преди 6 години
Са аз чадим коз кат комините на софарма и теца заети заедно. Майли ме копира ,но аз съм толкова оригинална ,че само се чудя кой ще бара яката дупара?
1
3
 
9
 
! Отговори
Брао преди 6 години
Герой на мача