Отслабналият Брад Пит: Пиех много и провалите се заредиха!

Актьорът пред GQ за бащинството и как се е научил да живее отново
4 май 2017 19:23, Петя Славова
61

Снимка: CQ

Брад Пит дълго време не обсъждаше проблемите си в медиите, но ето, че звездата дава дълго и откровено интервю пред  списание GQ. В него звездата разкрива детайли около алкохолната си зависимост,  бащинството и проблемите около родителските права над децата. Актьорът говори и за стремежа му да продължи напред, когато му се е струвало, че животът му се е сгромолясал.

Видимо отслабнал, Пит казва, че в момента се намира в спокоен период от живота си след драматичната раздяла с Джоли.

За алкохолната зависимост:

"Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце. Можех да надпия руснак. Бях професионалист.  Наистина добър. Не искам повече да живея така“.

За борбата за попечителството на децата:

"Тази ситуация ме постави с вързани ръце, но тогава не бяхме в състояние да решаваме проблемите си заедно. И двамата направихме всичко възможно това да се промени. Адвокатът ми каза: "Никой не печели в съда. Единственият въпрос е коя страна да страда по-малко." Изглежда това е вярно. Цяла година се съсредоточих върху това как да докажа моята гледна точка и това, че съм прав, а другият не е. В действителност това е просто принос към общия фонд на отровна омраза. За щастие аз и бившата ми жена се отказахме от този подход. В края на краищата това е много болезнено и за децата. Те са в ситуация, в която семейството им се разпада".

За да се научи как да живее, когато животът му е тръгнал надолу:

"Това бе период на слабост, провали и неуспехи. Не знам откъде се появи този пуст стремеж у мен към правосъдие и справедливост, което мнозина приемат за слабост. С това мога да се занимавам както няколко дни, така и години. Но истината е, че цялото това нещо не ми носи полза.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
17
 
! Отговори
Реалист. преди 6 години
Никога не може да надпе руснак защо се прави.Може би някоя много възрастна руска баба...