Отслабналият Брад Пит: Пиех много и провалите се заредиха!

Актьорът пред GQ за бащинството и как се е научил да живее отново
4 май 2017 19:23, Петя Славова
61

Снимка: CQ

Брад Пит дълго време не обсъждаше проблемите си в медиите, но ето, че звездата дава дълго и откровено интервю пред  списание GQ. В него звездата разкрива детайли около алкохолната си зависимост,  бащинството и проблемите около родителските права над децата. Актьорът говори и за стремежа му да продължи напред, когато му се е струвало, че животът му се е сгромолясал.

Видимо отслабнал, Пит казва, че в момента се намира в спокоен период от живота си след драматичната раздяла с Джоли.

За алкохолната зависимост:

"Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце. Можех да надпия руснак. Бях професионалист.  Наистина добър. Не искам повече да живея така“.

За борбата за попечителството на децата:

"Тази ситуация ме постави с вързани ръце, но тогава не бяхме в състояние да решаваме проблемите си заедно. И двамата направихме всичко възможно това да се промени. Адвокатът ми каза: "Никой не печели в съда. Единственият въпрос е коя страна да страда по-малко." Изглежда това е вярно. Цяла година се съсредоточих върху това как да докажа моята гледна точка и това, че съм прав, а другият не е. В действителност това е просто принос към общия фонд на отровна омраза. За щастие аз и бившата ми жена се отказахме от този подход. В края на краищата това е много болезнено и за децата. Те са в ситуация, в която семейството им се разпада".

За да се научи как да живее, когато животът му е тръгнал надолу:

"Това бе период на слабост, провали и неуспехи. Не знам откъде се появи този пуст стремеж у мен към правосъдие и справедливост, което мнозина приемат за слабост. С това мога да се занимавам както няколко дни, така и години. Но истината е, че цялото това нещо не ми носи полза.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
разбрахме: преди 6 години
Ботатите също плачат
40
7
 
13
 
! Отговори
Красота без акъл преди 6 години
Брад Пит е един от най-красивите актьори на планетата. За сметка на това е крайно т ъ п.Той все още тъгува за онази вещица, която приличаше на жена преди 15 години. Сега тя си изряза гърдите и си извади всички вътрешности на матката за да се предпазела от евентуално раково заболяване.Вместо да се радва и да си хване едно младо гадже както навремето Майкъл Дъглас и Харисън Форд, които имат успешни бракове с млади жени; то той взел да се извинява на вещицата по вестниците. Хващай младото, БраТ.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохола враг на пола!!!
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Годинки те какво искат човек е човек до 47 -50 години..
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сийка Чест и почитание към вас Сийке но минете ли 50 така мамата си трака за нищо не ставате повявайте ми имам познат който до 50 години беше мъж меко казано Аполон висок,строен мъжестве и невероятно як-атлетичен след 50-55 години нещата се промениха сериозно жалко на годините си казват думата при всички!
36
7
 
5
 
! Отговори
Сийка преди 6 години
Брад Пит, макар и около 50те, беше страшно симпатичен и привлекателен мъж. Напълно съм шокирана от начина, по който изглежда сега. Той не просто е отслабнал, той е измършавял нездравословно, а пък алкохолът или там каквото е консумирал, направо го е състарило не с година-две, а направо с десет. Гледам тея снимки, гледам и пак не мога да повярвам, че това е той.
35
4
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Един човек тръгне ли да се обяснява на медиите, за мен е слабохарактерен!Толкова за тоя!Колкото и големи страдания и проблеми и душевни мъчения да имаш от всякакво естество, никога не го изразяваш публично!Брад Пит или е бил винаги такъв, но прикрит заради славата преди, или се е превърнал в мекушава човешка субстанция.
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
48 Поради нейната липса. Уточнявай се. Познавам много хора пропили се заради това , че не могат да преодолеят загубата на любовта си в женско лице....и започват по оня път. Моята ме напусна, започнах да бягам на стадиона...след работа в квартала..исках да се отърва от това, но някой път си идвам уморен и посягам към чашката и 2-3 заминават от 100 грома. А докато беше с мен, пия 100 грама на вечеря и една чаша вино и си лягаме.
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат, ти не спираш да пиеш, иначе няма да си такъв скелет, бе! Алкохола те е стопил, както стопи по едно време Чарли Шийн...и го видяхме на какво заприлича в Двама мъже и половина.Та ти приличаш досущ на него вече... Чист алкохолик!
32
4
 
3
 
! Отговори
kaltaka преди 6 години
stranata na ogranichenite(limited) vyzmognosti-Opportunities- U.S.A
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Можех да надпия руснак" Във кой филм обаче?
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не се самоинквизирай ! Пий си бирата ако е хубава и това е ! Клатенето е за пролетариата !
29
5
 
3
 
! Отговори
Путьони преди 6 години
На путомразеца у газеца.
28
3
 
2
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Ми как да преведа на български това което върших Boardwalk Service другото беше barback, боклукчия и зареждач на бар? То няма нищо срамно да наричаш нещата с истинските им имена :). Интересното беше, че в Атлантик сити всички шофьори, които бяха при *** (аз бях отзад на камиона), беше нещо като наследствена професия (по старите взимаха 35 долара на час някъде),което потвърждажа тезата ти за батко и братко в някои професии там ама къде го няма.
27
3
 
8
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Мисля че проблема на Брат Пит не е алкохолизма . Нарича се ЕГН .Но той няма да ме разбере .
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво?
25
3
 
9
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
ОФ ти си пълен Хейт бе, вземи се скрий. Казах, че съм казал виц, не че съм Евреин ;D. 2 години почти в САЩ не съм гладувал както се изрази, имах време за всичко и се прибрах с 37 000$ близо в България след втория тур. Ако не бях правил Харчалъците и екскурзиите 4 месеца,щеше да е друга цифрата, но не съжалявам. Не останах да живея там, макар, че сега имам виза за 10 години от фирмата в която работя в БГ, но не съжалявам, че съм работил там и съм опознал страната като боклукчия и барозареждач
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееех, Брат, руснаците и в пиенето са по-добри от вас. Вервай си!
23
3
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Много си слушал отидох на Портала където им е авто-базата, още след като се отказах да бачкам в Макдоналците дето им викаш, и питах един шофьор, заведе ме директно при шефа на целия *** в града, казах му един еврейски виц и ме взе (има я и формата на късмета) на втория месец ми предложиха постоянен договор. Иначе barback-a беше доста по добро но по-късно го открих. Бакшишите бяха мн добри.
22
4
 
8
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Казах ти, че си намерих работа към общината имах много overtime. Зимата паднаха до 40, никога под 40 часа. Записах си и университет за кодонабивачи и си хванах още една работа за 20-на часа barback, зимата не съм печелил под 3000$ месечно (разходи около половината) , лятото 5-6000. Кола си взех една стара джета за 1300$, оправих я за 500, като си тръгнах даже я продадох за 2200$. Бензина 2012-а беше към 3,50 галона, горе долу 100$ на месец макс. Да голямо перо беше, че не съм плащал здравни.