Златната Невяна Владинова се стяга за сватба

Половинката ѝ танцува брейк, а в живота е счетоводител
9 май 2017 22:22, Петя Славова
7
Златната Невяна Владинова се стяга за сватба
Снимка: Facebook

Кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София Невяна Владинова ще вдига сватба. Красавицата, която е с три титли на последната световна купа ще се врече във вечна вярност на приятеля си Веселин Манолов, съобщи "България днес“.

Младите направиха символична церемония непосредствено след олимпиадата през 2016. Неви и Веселин живеят от доста време заедно. Любовта им пламна на стадион "Герена“. Именно там под ръководството на Нешка Робева и личната ѝ наставничка Бранимира Маркова тренира Владинова.

В непосредствена близост до мястото, откъдето са тръгнали голяма част от най-добрите български грации, тренирал и Веско. Той е част от известната брейк група "Енерджи Крю“.

Вижте още за Невяна Валдинова в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
1
 
! Отговори
az преди 6 години
Хубави телца имат гимнастичките, *** балкон липсва
4
1
 
5
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
Мхм. Видях го Манолов. Няма да е за дълго. Не ща да съм лош пророк но славата няма да и запази брака с брейкара.А сега Ихуууу
3
1
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Бъркаш. Известните но не богати хора, капитализират известността си посредством такива новини. На практика, всички печелят!
2
5
 
47
 
! Отговори
Ненко преди 6 години
Ех гнусни медий, човек да направи нещо хубаво и веднага почвате да му се навирате в личния живот и сега ще почнете като Цвети Стоянова - за всяка нейна снимка - статия. Вижте я - младо, красиво, щастливо момиче, оставете я да си живее живота.
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късмет им желая и щастие! Щастието на едни да повлича и довлича щастие и на други!