Бившият на Джордж Майкъл: Намирах навсякъде дрога!

Певецът стигал до 25 джойнта за ден, разкри Кени Гос
10 май 2017 16:23, Александър Попов
18
Бившият на Джордж Майкъл: Намирах навсякъде дрога!
Източник: Reuters, архив

Бившият партньор на певеца Джордж Майкъл – Кени Гос, разкри, че Джордж Майкъл е имал големи проблеми с наркотиците.

Дневната доза на попзвездата била коктейл от голямо количество кокаин, екстази и 25 джойнта. Гос често изхвърлял дрогата в тоалетната, но все пак тя станала причина те да се разделят.

"Намирах навсякъде дрога и изхвърлях всичко в тоалетната. Мислих си, че ако се отърва от всичко, той няма да си вземе още. Той беше под влияние, така че вярваше, че ги е загубил", разказа 58-годишният мъж пред The Sun.

Той и легендарният музикант бяха заедно близо 20 години, но през 2011 г. поеха по различни пътища. Все пак те останаха близки приятели до кончината на Джордж Майкъл навръх Коледа миналата година.

Певецът издъхна навръх Коледа в дома си в Горинг на 53 години от остра сърдечна недостатъчност.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: дрогаДжордж Майкъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Певецът не е издъхнал от остра сърдечна недостатъчност, а от "препълнената трапеза" за Коледа....
11
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен С номер 3: какво му е гениалното бе ? Ако взема да блъскам два капака от тенжера един в друг и се друсам като изоглавен но ме въртят нон стоп по радия и телевизии и аз ще стана гений!? И Кобзон и Ритон са на светлинни години пре този ***!
10
3
 
9
 
! Отговори
Разлика преди 6 години
Когато един долен наркоман предозира е: "сврьхдоза" , когато е известна личност е: " сьрдечна недостатьчност".Ама ние читателите к'ви сме ?Защо не се намери поне един да използва точните думи , за отразяване на сьбитието (новината) ?
9
0
 
9
 
! Отговори
ХАХА преди 6 години
А пък този 'либовник' е карал само на хляб и вода, ей сега му повервах
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да е бил хомосексуалист,ама имаше няколко много добри песни и очевидно си е живуркал супер.Джипове,джетове и шантонерки.А на тоя *** ква му е болката.Че го няма в завещанието?Би трябвало да знае,че като му напусне кревата оня ще си намери друг ездач и сеното свършва.
7
3
 
20
 
! Отговори
До 6: преди 6 години
Джордж Майкъл никога не е крил, че е хомосексуалист. Има доста писано за това.Освен това не съм съгласен с твоето твърдение, че е бил гениален. Ти изобщо не правиш разлика между гений и талантлив човек - разликата е огромна. Джордж Майкъл безспорно беше талантлив музикант, но за гений в музиката е нелепо да се твърди.Освен това като гледам, неговата дневна доза от дрога е можела да убие кон.ПП Подлогът в изречението има пълен член, например "Проблемът е ..."
6
3
 
3
 
! Отговори
Евро-Атлант преди 6 години
Кой знае колко са му платили от жълтите таблоиди за да направи тези "разкрития"... Пидалска му работа!
5
4
 
3
 
! Отговори
Нормален преди 6 години
До АнонименПроблема е, че тук се набляга на това, че е обратен, а не, че е гениален (само едното е неоспорим факт).Да видя някъде в статията да се споменава колко е генитален, пардон, гениален? Или колко много (не) го харесвали? Не, нали?А *** за многото дрога и за "жена" му видя..., че и прочете, нали?Тънка е разликата, но я има ;)Ай наздраве.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано в следващото си прераждане бъде обикновен човек за да има нормален живот. Наблюдавайки какво се случва със "звездите" не им завиждам нито за парите, нито за славата ... За нищо
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искат Николета Лозанова да им навират в очите , а не Джордж Майкъл
2
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До XXLЧовекът беше гениален музикант.Фреди, също. И още други гейове.Кой искаш да ти навираме в очите? Някой истински алфа мъжкар като Йосиф Кобзон?Като дует Ритон?? Кой искате, бе...вечено недоволните.
1
12
 
20
 
! Отговори
XXL преди 6 години
Дали от дрогата или от СПИН, дали от комбинацията им, не е важно...Всъщност....Защо ни навирате непрекъснато в очите само такива "нормални" индивиди? Денят ни ще бъде една идея по-добър... ако не ни ги навирате в очите....