Дъното на културата? Министърът честити рождения ден на Криско

Певецът се похвали с поздравителния адрес на Боил Банов
12 май 2017 11:07, Александър Попов
92
Дъното на културата? Министърът честити рождения ден на Криско
Снимка: Facebook

Рапърът Криско се похвали с официален поздравителен адрес от новия министър на културата Боил Банов по случай рождения му ден.

"Уважаеми г-н Талев, приемете моите искрени поздравления и благопожелания по случай рождения ви ден! Бъдете здрав и вдъхновен, желая Ви още много професионални и лични успехи и постижения. Честит празник!". Следва подпис на министъра.

През последните години Криско е един от любимците на тийнейджърите, но не става ясно с какво е допринесъл за развитието на българската култура, че министърът му отделя специално внимание.

Някак си свикнахме с кошниците от президента Георги Първанов на концертите на Веселин Маринов, но министерските честитки за рожден ден явно са много важни за културното ни развитие.

Криско определено има с какво да се похвали. Работи, изкарва си прехраната с музика, което малцина правят у нас. Има хитове, но определено няма как да бъде двигател на културното министерство. Което и без това е ударило дъното. Питайте различните гилдии и ще разберете, че проблемите не са никак малко за решаване.

Боил Банов сигурно е горд, че Криско възпя дупарата. Да, не е Гери-Никол.

"Карам го айляк и гледам всичко да е точно.
Мога да я галя по дупара денонощно".

Това е цитат от песента му с Мария Илиева "Видимо доволни". В същото парче, където любимецът на министъра пее как се "пукат готино" и "Най ми е удобно дупето ти сочно".

"Ето това е министър", радват се неговите фенове. Наистина, това е министър!

"Шапка ти свалям" г-н Банов. Културата ни е "Идеал Петров" и всички сме "Видимо доволни". Било, к'вот било, но не ни карай да съжаляваме за Вежди.

И понеже сме на тема творчество на Криско, той има и такава песен "Ако искаш да те забележат". Г-н министър, забелязахме ви!

А на Криско - честит рожден ден на патерици. Това, което умее го прави добре. И не са му нужни честитки. Нищо, че за него е чест...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: КрискоБоил Банов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Таню преди 6 години
До АнонименКой знае, какви божествени ги съчинява по повода... :D
74
1
 
7
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
До82 министъраБлагодарение и на Слави. За " нананайна във комбайна" , световна класика нъли?!
73
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... и сегааа.. За всички, които си го пожелахааа... Ой, Тигре, тигре! Специален поздрав от новоназначения министър на култу'атааа
72
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ви чета възмущенията, чак ми се плаче. Толкова много експерти по въпросите за културата имало тук. Само не разбирам, заради това, че е Криско ли се напрягате или за това, че не е Фики?!
71
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и пак за "министъра на културата" и "културата на минидтъра"...Да ни е честито новото правителство! С такова ръководство на нацията, далеч ще стигнем.Бай Радой, къде си? Гледаш ли ни отгоре?
70
0
 
30
 
! Отговори
95642 преди 6 години
Да, не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра. Стана много страшно!
69
36
 
6
 
! Отговори
министъра преди 6 години
Благодарение на Криско в днешно време има българска музика. И то освен песните, в които рапира глупости, има много други, които е продуцирал, които са на световно ниво като продуцентска работа.Та със сигурност може да се каже, че е направил много повече за културата, от колкото всичките, които го плюят, включително журналистите.Съвсем нормално е министъра да му честити. А тия, които реват са все хора, които не са постигнали нищо в живота си.
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аш консул!
67
1
 
15
 
! Отговори
До Хейтър на хейтъри преди 6 години
Чиче, деня от сутринта си личи какъв ще е.
66
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Банов, нали е от хората на Бойко. Това обяснява поведението на пишман министъра. Нали Банкянският мозъчен тръст все подбира себеподобни да ни управляват.
65
2
 
37
 
! Отговори
СМЯХ преди 6 години
култура ми Янко...не съм фен на Криско, не намирам музиката му за оригинална, нито посланията и за такива....АМА неШТото, което най-много ми обягва, е въпроса на коя КУЛТУРА е г-н Банов министър ?! Щот с това си писмо си плюе на всичките тапии, за които се е борил през живота си.... И дава ясен поглед, колко му е плитка "реката на знанията"...
64
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
To па един министър, то па един певец, то па една култура...
63
2
 
25
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Чуя ли думата 'култура' и се хващам за .....Това е просто цитат,но така добре описва всичко!
62
2
 
27
 
! Отговори
Това е шега преди 6 години
Това е някаква шега. Аз съм сигурен, че това е фалшификат. Както с Мишо бирата, с Вальо Танев и останалите записи с Цвъко - това е просто лоша шега на някой хакер без работа.
61
2
 
32
 
! Отговори
леле страх! преди 6 години
представям си кво ни чака стия нови калинки... а защо забравя азис и софито...
60
1
 
18
 
! Отговори
отбор юнаци: преди 6 години
шамара, петното, криско, издислав.. не ги зная кои са.. някои ги употреби БСП в политиката и ги захвърли.Зная, че новият министър на КУЛТУРАТА се казва Банов.Дайте една снимка, аз и ще потърся.Трябва много млад да е..Защо хаби хартия.. аи те май не си говорят на ВИ в кръговете на шамра, криско.. обидно някак.."ВИЕ"..;-)))
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Издислав, Издислав.
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоя Криско?
57
1
 
5
 
! Отговори
otgovor преди 6 години
s4etovodstvo varvi. otgovor za milion i edn vaprosa.
56
0
 
47
 
! Отговори
Дриско преди 6 години
А орден Стара планина - кога ?