Синът на Джуджи в един креват с дъщерята на Гала

Двамата били гаджета от година и половина
12 май 2017 13:23, Александър Попов
26
Синът на Джуджи в един креват с дъщерята на Гала
Снимка: сп. Love Style

Гала и Джуджи се разделиха на тв екрана, но пък има вероятност да станат роднини. Оказа се, че синът на Деляна Маринова ходи с дъщерята на Гала - Мари.

"Връзката им е на година и половина. Мари е изключително момиче. Тя е на 20 години, но е още дете, чиста душа. Много съм щастлива, че със сина ми са гаджета и се обичат. С Гала не си говорим за сватба, тъй като децата ни са много малки още. Що се касае за внуците, съм казала на Гала, че тя ще ги гледа, защото аз съм звезда, а и имам планове да ходя в Холивуд", казва с типичното си чувство за хумор Джуджи пред сп. Love style.

Тя разбрала случайно, че синът й излиза с Мари. Двамата идвали заедно да я гледат в „Като две капки вода”. По време на шоуто нейна приятелка забелязала, че двамата се закачат и нещо се случва между тях. Малко след финала на предаването те започнали да излизат сериозно.

"Мари прави лайфстайл блок в интернет и ми предложи да направя видеорубрика "Джуджи нюз", в която ще вземам интервюта от популярни личности. Така ще покажем, че снаха и свекърва могат да работят заедно", смее се тв водещата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това засяга който и да било понеже?