Хамелеонът Азис и неговата трансформация през годините

Фолкпевецът често сменя визията си
Обновена: 14 май 2017 22:01 | 14 май 2017 22:00, Александър Попов
39

Азис през 2005 година. Снимка: Булфото

Когато говорим за хамелеон във визията, първото име, което идва наум е Азис. Ето защо ви го представяме в рубриката на Tialoto.bg  "Звездна трансформация", в която можете да проследите как се е променял през последните 10-12 години.

Той създаде легендата, че е роден в сливенския затвор, а цялата му кариера е изтъкана от провокации и полуистини, което го направи един от най-известните в родния шоубизнес.

Той започва с албум с църковни песни, но появата му на фестивала "Златният мустанг" в началото на този век го превръща в сензация. Тогава той излиза да пее на сцената с фланелка на Лили Иванова. Той прави пробив с втория си албум "Мъжете също плачат", след което неизменно е по челните страници на медиите. И то не само у нас. Той е изключително популярен в Турция, в Русия дори бяха пуснали ученически пособия и раници с неговия лик.

През 2005 година той влиза и в политиката като почетен председател на ПД "Евророма" и оглави комисията ѝ по култура. През 2005 година е кандидат-депутат, но така и не успява да влезе в Народното събрание.

През 2006 година той е номиниран за участие в кампанията на БНТ "Великите българи", а през 2007 става "баща" на малката Рая, родена от най-близката му приятелка Гала.

През 2007 година влиза във VIP Brother 2 с Ники Китаеца, а през октомври двамата се женят пред обективите на медиите. Двамата стават и обект на протести, след като се появяват на билборд как се целуват.

Три години по-рано Азис си вдига акциите с друг билборд срещу паметника на Васил Левски, който предизивква възмущение сред столичани и тогавашният кмет Бойко Борисов нарежда да го демонтират.

Азис беше за кратко и тв водещ във вече несъществуващата ТВ2.

Вижте как е изглеждал Азис през годините в над 30 кадъра в галерията на Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Азис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35Направо орден "Стара планина" трябва да му дадат!
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно как министъра на културата още не го е поздравил още с писмо за многобройните му "заслуги" и дейност за "повишаване" културата на българина.
24
0
 
2
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Вие на разбрахте ли, че този е ***.
23
0
 
13
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
Медиите са всичко друго, но не и български!
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немски концлагер. Стои немски офицер и наблюдава как водят концлагеристите към газовата камера. Към него се приближава хамелеонът Азис :- Другарю групенфюрер, аз отивам в камерата, а имам едно малко котенце. Ако го оставя само, то ще умре. Може ли, да го взема с мен?Фашистът го поглежда с отвращение и казва:- Вземи го, садист такъв...
21
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Величието на Азис не е в неговия талант на певец,а в обожаваните от бившия шеф на БСП и настоящия на европейските социалисти Сергей форми на на *** му!Паметникът "Левски" скромно се криеше под образа му,изложен на предизборен митинг на БСП с цел да мобилизира и вдъхнови електората в прехода на БГкъм демокрация и ЕС! Крайно време е Нинова не изхвърли от ИБ на БСП не някои,а всичката продажна, клат-ику-ристка и пед-ера-стка Кобурготщина,довела БГ до днешното жалко състояние!БАСТА!
20
23
 
2
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Адис е голям певец и актьор... не знам кой го е учил или е самороден талант. Трябва да му го признаем. Но все пак е брат да го ***....кой разбрал добре.... С народа много се изгавриха през годините . Жалко....
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Седефчо 15Вярно е! Всеки си носи кръста или моркова в задните части!
18
28
 
5
 
! Отговори
Българин демократ преди 6 години
Аз постоянно пътувам по селата. Прави ми впечатление, че откакто падна комумизма и имаме демокрация по селата се раждат много деца, много млади хора сега има по селата. Във всяко село децата и младите хора са мнозинство, все красиви бели български деца се ражада защото живеем добре особено от както сме в Европейския съюз. Строят се фитнес зали, балетни зали, стадиони за младите хора по селата, просто драго ми става откакто сме в Европейксия съюз!
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашето село е пълно с роми и тази година те отново избраха кмета от БСП !А другия БСП олигарх им осигурява работа в селския винпром ! Докато българи от селото са безработни - но това е БСП все пак!
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BatBulgar 20Певец и артист за определен тип публика! Жив и здрав да си е и който си го тачи и за напред да си го тачи! Какво сте ревнали че бил такъв и онакъв!? Има публика - Има Азиз!
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19Бели или черни простотията катери всички ако я поканят! Който не го е разбрал до сега явно няма и за напред да го разбере!
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен лично не ме дразни! Който си го харесва да си го гледа! Да не е опрял дулото на някой за да го хареса?! Изборът си е ваш!
13
1
 
10
 
! Отговори
BatBulgar преди 6 години
Кой е Азис?
12
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес бях е едно българско село. На час път от големия град. Вдиях доста деца, всичките бяха белички, русички... Не мога да ви опиша колко драго ми стана. От много време насам не бях срещала, чисто, бяло българско село и най- вече бели деца по селата.
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ромската физиономич исках да кажа! Манговците вече ни минават по брой в селата!
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Азис винаги е твърдял, че е българин. Кръсти се и дори носи кръст. Много българи има от ромски произход. Около милион. Някои са мюсюлмани.
9
3
 
6
 
! Отговори
sele преди 6 години
dumata hameleon ne e podhodiasta.asis e aktiven eksperimentator i artist. za radost.
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради този гypльо Кристиан ще се прибере в Москва!В МОСКВА!
7
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този българин ни прославя по света.